Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Zomerconcert bij Restaurant 't Pelgrimshuis in Smakt

Zomerconcert muziekvereniging Holthees - Smakt


Op zondag 1 juli 2018 organiseren de muziekvereniging O.L. Vrouwe Gilde uit Holthees-Smakt en ’t Pelgrimshuis in Smakt een zomerconcert in de kloostertuin, op het verenigingsplein achter ’t Pelgrimshuis.

De muziekvereniging, onder leiding van de nieuwe dirigent Bart Klerken, speelt muziek passend bij het thema van de middag: ‘Mediterrane’. Als verrassing treedt een muzikaal zangtalent op uit de regio.


Aanvang concert is om 15:00 uur.

U bent van harte welkom. Toegang is gratis.


Aansluitend na afloop van het concert kunt u deelnemen aan een heerlijk mediterraans buffet!


Los van passie, zon en vrolijke kleuren staat de mediterraanse regio ook bekend om haar uitzonderlijk verantwoorde keuken, volgens sommige mensen een garantie voor een gezonde levensstijl. Dat willen wij u niet onthouden. Rond 17:00 zal dan ook het mediterraans buffet georganiseerd worden. De keukenbrigade van het Pelgrimshuis zal zich van de zonnige kant laten zien.

De kosten voor deelname aan het mediterraans buffet zijn € 19,95 p.p., kinderen tot 10 jaar € 9,95. U kunt hiervoor kaarten bestellen bij het Pelgrimshuis.


Mocht u aanvullende informatie nodig hebben, dan kunt het pelgrimshuis telefonisch bereiken via 0478-636228 of anders via de mail pelgrimshuis@hetnet.nl

Uiteraard kunt u met al uw vragen ook bij het Pelgrimshuis aan de bar de terecht.


Wij hopen u op zondag 1 juli te mogen verwelkomen! Datum

1  zondag 01 juli 2018 om 15.00 uur

Website en social links

www.demuziekvereniging.nl

Adres

muziekvereniging Holthees - Smakt

Verenigingsplein

5817 AD Holthees

advertentie