Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Beugense Beerpongkampioenschappen

Op vrijdag 29 juni worden voor de 4e keer de Beugense Beerpongkampioenschappen georganiseerd. Dit zal de aftrap zijn van de vernieuwde Beugense Kermis, waarbij de grote feesttent op het kermisterrein omgedoopt wordt tot een kolkende beerpong-arena waarin gestreden gaat worden om de felbegeerde titel ‘Beugens Beerpongkampioen’ van 2018. Ook dit jaar zullen de winnaars zich plaatsen voor de Dutch Series of Beerpong, het officiële Nederlands Kampioenschap Beerpong!

 

Beugense Beerpongkampioenschappen 2018

De Beugense Beerpongkampioenschappen zijn in vier jaar tijd uitgegroeid tot het grootste beerpongevenement van het Land van Cuijk en omstreken en zijn inmiddels een begrip in de regio. De editie van vorig jaar was een groot succes: maar liefst 58 teams uit verschillende dorpen streden mee om de titel. Dit jaar verwacht de organisatie het maximale aantal van 64 deelnemende teams te mogen verwelkomen. De Beugense Beerpongkampioenschappen zullen dit jaar dus grootser zijn dan ooit tevoren!

 

Drie op een rij?!

Vorig jaar wisten thuisfavorieten Hugo-Willem Barten en Dirk Jilesen de Beugense Beerpongkampioenschappen voor de tweede keer op hun naam te schrijven door in de bloedstollende finale het Sambeekse duo Dennis van Well en Daan Jacobs te verslaan. Aanstaande vrijdag gaan ze op voor hun derde titel op rij, een unicum!

 

Qualifier Dutch Series of Beerpong

Ook dit jaar zullen de Beugense Beerpongkampioenschappen gelden als kwalificatietoernooi voor de Dutch Series of Beerpong, oftewel het officiële Nederlands Kampioenschap Beerpong! De winnaars van de Beugense Beerpongkampioenschappen zullen zich dus plaatsen voor het NK in 2019. De winnaar van het NK mag Nederland vervolgens vertegenwoordigen op de World Series of Beerpong 2019 in Las Vegas. De Beugense Beerpongkampioenschappen 2018 kunnen dus de start zijn van een onvervalste American Dream!

 

Waar, wanneer en hoe laat?

De Beugense Beerpongkampioenschappen 2018 worden op vrijdag 29 juni 2018 gehouden in de feesttent op het kermisterrein in Beugen (nabij het Kerkplein). Het toernooi zal om 20:00 beginnen, de finale is omstreeks 23:30. De feesttent is voor iedereen gratis toegankelijk.

Datum

29  vrijdag 29 juni 2018 om 20.00 uur

Adres

Beugense Beerpong

Kermisterrein

5835 AT Beugen