Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Goei leven bij An 't Hoag

Op de 23e juni zet ook Doe-boerderij An ’t Hoag de deuren open tijdens de ‘Nacht van het Goei leven’

Genieten van ‘t Goei Leven bij doe-boerderij An’t Hoag tijdens de kortste nacht van het jaar in het Land van Cuijk.


Vanaf 12:00 uur staat de boerderij helemaal in het teken van al het mooie en heerlijke dat het Land van Cuijk te bieden heeft. Culinaire hoogstandjes voor de fijnproevers, ouderwetse ambachten voor de creatievelingen en natuurlijk drankjes en dansjes voor de levensgenieters: dat is hét recept voor een Brabantse middag en avond vol gezelligheid.


“We hebben dit jaar een prachtig familieprogramma voor jong en oud. De unieke Brabantse familiesfeer van landelijke gezelligheid, dat is waar we iedereen van mee willen laten genieten.” Op de boerderij zijn de hele dag allerlei activiteiten, voor jong en oud.


12.00 uur tot 18.00 uur een culinair en kunstig middagprogramma.

18.00 uur tot 23.00 uur muzikaal avondprogramma.

12.00 uur tot 23.00 uur “Gewoon een Goei Leven”.


Barbecue, paling en pannenkoeken

Lekker eten en drinken staat op 23 juni op An’t Hoag centraal, onder leiding van huiskok Jos. Wat denk je van eigen Agnus Beefburgers op de professionele Backyard Smokeaholics barbecue, opgemaakt met groenten uit eigen tuin? Of verse paling, on-the-spot gerookt door palingkwekerij Bardoel? Eet je geen vlees of vis, niet getreurd: uit eigen tuin is er vers fruit en groente ten overvloede! Zo kun je met alle frambozen en aardbeien heel goed die speciale op houtvuur gebakken kinderpannenkoeken van Bert beleggen. Om de dorst te lessen is het regionaal bekende theehuis De Theemuts op de boerderij, en Anne van de Weijst van Vinno 0% laat je haar wijnen proeven, gemaakt uit groente- en vruchtensappen uit de tuin van An’t Hoag.


Kunstenaars

De middag en avond staan daarnaast bol van activiteiten. Creatievelingen halen hun hart op aan wilgentenen vlechten met expert Jac de Cock, bloemstukken maken met kunstenares Gerry en kunstwerken stoken met de racu van huiskok Jos. En als je van professionals wilt weten hoe je gezonder kunt eten en bewegen, geven Karin en Linda van de Boom graag advies. Zij zorgen natuurlijk ook voor wat daadwerkelijke beweging. En last but not least laat Ad Kusters zien hoe belangrijk bijen zijn voor al het moois wat uit de tuin van de Doe-boerderij komt, zoals onze diversiteit aan fruitbomen.


Muziek

Muziek kan natuurlijk niet ontbreken tijdens de kortste nacht van het jaar. Vanaf 18:00 uur gaan de voetjes van de vloer met de rock & roll van de Eight Ball Boppers. Na 21:00 uur neemt jazzband Blues Around het over met heerlijke blues om de dag relaxed af te sluiten.

Al met al een bruisend Goei Leven.

De entree is gratis. Er worden diverse producten van de boerderij verkocht.

Datum

23  zaterdag 23 juni 2018 om 12.00 uur

Website en social links

www.ant-hoag.nl

Adres

An 't Hoag

Walsert 6

5449 AD Rijkevoort