Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Koopzondag: Smartlappenfestival Boxmeer

BOXMEER | Smartlappenkoor viert dit jaar hun 15-jarig jubileum en kwamen met de vraag of we als centrum Boxmeer dit zouden willen organiseren op een koopzondag.

"Shoppen en genieten van het levenslied, een mooie combinatie", aldus de organisatie. "Omdat de sfeer erg belangrijk is voor de koopzondag organisatie, werd dit meteen met enthousiasme aangepakt en dit samen gaan uitwerken met het koor."

De koopzondag die daarvoor erg geschikt bleek, was die van 10 juni en werden er diverse smartlappenkoren aangeschreven. Inmiddels zijn de koren bekend en ze gaan door het hele centrum hun levensliederen ten gehore brengen. Het levenslied is te horen vanaf café de Piek tot aan Jansen & Jansen en van Hemels voor Kinderen tot aan cultureel centrum De Weijer.

Om 12.00 uur openen de koren gezamenlijk het festival vóór het gemeentehuis op het Raadhuisplein met drie levensliederen en als afsluiting om 17.00 uur komen de koren weer allemaal naar het Raadhuisplein om gezamenlijk weer drie liederen te zingen.

Tijdens dit smartlappenfestival zijn alle winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur. "En ook nu zijn er weer verrassende elementen tijdens het shoppen zoals iedereen gewend is met de bruisende koopzondagen van Centrum Boxmeer", belooft de organisatie. "Er is nu al besloten dat het smartlappenfestival een jaarlijks terugkomend item zal zijn tijdens de koopzondag in juni."


De andere geplande koopzondagen zijn als volgt:


Boxmeer Proeft: 23 september

Boxmeer woont: 28 oktober

Sint: 2 december

Kerst: 23 december

Oudjaar: 30 december


HET CENTRUM VAN BOXMEER ALTIJD BRUISEND EN VERRASSEND!Datum

10  zondag 10 juni 2018 om 12.00 uur

Website en social links

www.centrumboxmeer.nl

Adres

Centrum Boxmeer

steenstraat

5831 JC Boxmeer

advertentie