Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Vierdaagse Boxmeer: Wandelen door uniek Maasheggengebied

Van dinsdag 5 t/m vrijdag 8 juni 2018 wordt de Boxmeerse Vierdaagse gehouden. Dit jaar voor de 39e keer. Vier dagen wandelen door het tot cultureel erfgoed verklaarde Maasheggengebied over goede wandelpaden. Afstanden van 5 tot 25 km per dag. De start is dagelijks (voor de lange afstanden) vanaf 15.00 uur.


De Boxmeerse vierdaagse is een vierdaagse wandelsotcht die wordt gecombineerd met de avondvierdaagse. Vandaar de bijzondere starttijd vanaf 15.00 uur. De korte(re) afstanden vertrekken vanaf 17.30 uur. Zie de website voor specifieke informatie.


Deze vierdaagse biedt in deze tijd van het jaar een unieke gelegenheid om u voor te bereiden op de Nijmeegse vierdaagse. Het is juist begin juni de tijd om extra nog eens enkele dagen achtereen te trainen. Dat kan zelfs tot vier dagen achtereen, maar u bent ook vrij om er een paar dagen naar uw wens uit te pikken. Er zijn dagelijks afstanden te wandelen van 5, 10, 15, 20 of 25 km, maar u kunt deze ook dagelijks afwisselen als dat beter in uw agenda of trainingsschema past.


De Oost-Brabantse omgeving waarin gewandeld wordt is zeer gevarieerd. Zo wordt er gewandeld naar de Staatsbossen in Sint Anthonis, de natte natuurparel De Vilt in Beugen, het noordelijke Maasheggengebied naar Oeffelt en het zuidelijke Maasheggengebied (gedeeltelijk Pieterpad) naar Vierlingsbeek.


Deze vierdaagse trekt niet voor niets steeds meer wandelaars (verleden jaar dagelijks ruim 1.700 deelnemers), juist vanwege de combinatie van het fraaie natuurgebied, de goede wandelpaden en vooral ook de mogelijkheid om op het eind van de dag georganiseerd te kunnen wandelen. Geen volle wegen en paden, maar ondertussen extra genieten van de omgeving. Aanmelding kan dagelijks bij het startbureau in De Weijer, de Raetsingel 1 te Boxmeer. Kosten per dag € 3,- of voor alle dagen in totaal € 8,- (leden KWBN € 7,-) of eerder nog digitaal via de website. 

Nadere informatie treft u aan op de website:

Momenten

5  dinsdag 05 juni 2018 om 15.00 uur
6  woensdag 06 juni 2018 de hele dag
7  donderdag 07 juni 2018 de hele dag
8  vrijdag 08 juni 2018 de hele dag

Website en social links

www.vierdaagseboxmeer.nl

Adres

Vierdaagse Boxmeer

De Raetsingel 1

5831 KC Boxmeer

advertentie