Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Zet je #Biebmodus aan om glansrijk te slagen

Middelbare scholieren die zonder afleiding willen studeren, kunnen de komende weken weer terecht bij de Bibliotheek Cuijk en Gennep.

In aanloop naar de eindexamens laten de openbare bibliotheken ook dit jaar zien dat ze alle faciliteiten in huis hebben die scholieren en

studenten helpen om ‘Glansrijk’ te kunnen slagen.


#Biebmodus

De bibliotheek is de plek waar je in alle rust kunt studeren en kunt focussen op je eindexamen. Geen afleiding van apps, likes, vlogs, blogs, broertjes, ouders of andere stoorzenders, enkel aandacht voor wat op dat moment belangrijk is: glansrijk slagen voor je eindexamen. De slogan van dit jaar is dan ook 'Laat je niet afleiden, zet je biebmodus aan!'


Glansrijk slagen

De online campagne ‘Glansrijk’ werd vorig jaar met groot succes voor het eerst ingezet tijdens de centraal landelijke eindexamenperiode. Dit jaar komt daar een commercial bij, die op verschillende online radiozenders te horen is.

“Ook dit jaar verwachten we weer veel scholieren in Cuijk en Gennep” aldus directeur Cyril Crutz. “Alle scholieren zijn welkom om bij ons te studeren voor hun eindexamens. Net als vorig jaar bieden wij ook dit jaar weer alles wat je nodig hebt om glansrijk te slagen zoals, stilte plekken, gratis wifi en natuurlijk heerlijke koffie.”

Datum

30  maandag 30 april 2018 om 13.00 uur

Website en social links

www.biblioplus.nl

Adres

Biblioplus

De Raetsingel 1

5831 KC Boxmeer