Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Interactieve bijeenkomst ‘Kind & Media’

Interactieve bijeenkomst over mediaopvoeding: Kind & Media



Op donderdagavond 12 april organiseert BiblioPlus de interactieve bijeenkomst ‘Kind & Media’ voor ouders, opvoeders, leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Tijdens deze bijeenkomst staat ‘mediaopvoeding’ van het kind (0 t/m 12 jaar) centraal. Denise Bontje, projectcoördinator bij Kind & Media over dit belangrijke onderwerp en brengt praktische tips om meer uit media te kunnen halen.

Kinderen groeien op in een wereld vol media. Hoe ga je hier als ouder mee om? Hoe start je jouw mediaopvoeding bij het jonge kind en waar laat je jouw kind vervolgens verder mee opgroeien?

We gaan samen in gesprek over het thema ‘Mediaopvoeding’, de zorgen en kansen, het belang ervan en hoe kritisch om te gaan met wat de media ons brengt. Er komen inspirerende voorbeelden voorbij over hoe je media thuis kunt toepassen. Welke apps en programma’s zijn geschikt voor jouw kind.

Ouders van kinderen van 0-12 jaar en leerkrachten/pedagogisch medewerkers, zijn van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen op donderdagavond 12 april van 19.00 uur tot 20.30 uur in bibliotheek Boxmeer. De toegang is gratis en aanmelden kan via de site. BiblioPlus heeft Denise uitgenodigd in het kader van de Media Ukkie Dagen, die plaatsvinden van 6 t/m 13 april 2018.  

Datum

12  donderdag 12 april 2018 om 19.00 uur

Website en social links

https:

Adres

BiblioPlus

de Raetsingel 1

5831 KC Boxmeer