Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Workshop ‘De kunst van het vitaal ouder worden’

Erik-Alexander Richter houdt zich als docent bij verschillende

opleidingsinstituten bezig met de biochemische aspecten van ons

lichaam.


‘Als je weet hoe het werkt, kun je het wellicht ook

beïnvloeden’. De kunst: hoe vertaal je het naar begrijpelijke taal zodat de toehoorder er direct mee aan de slag kan. En dat dan ook nog met de nodige humor! Erik-Alexander is tevens presentator en medisch deskundige in het programma ‘Life is Beautiful’ op RTL 4.

Iedereen wil oud worden, niemand wil oud zijn. Oud zijn staat vaak gelijk aan ziek zijn en ongemak ervaren. Oud worden hoeft geen probleem te zijn en kan zonder noemenswaardige klachten of chronische problemen. Dan is er pas echt sprake van ‘geleefde tijd’! Welke aspecten hebben we zelf in de hand? Hoe kunnen we controle uitoefenen op het proces? Beweging is een must om vitaal te blijven. Maar ook voeding en suppletie spelen een belangrijke rol in ons preventieve programma. Veel problemen lijken aanleg maar niets is

minder waar. Hoe verlaag je het risico op hart- en vaatziekten met 90%? Is dementie te voorkomen? En diabetes? Waarom ben ik zo vaak vermoeid? Op deze en andere vragen krijg je een duidelijk antwoord. Dus meld je aan als je weer grip op je gezondheid wilt hebben.


De bijdrage voor de workshop bedraagt €10,00.

U kunt zich vooraf aanmelden voor de workshop via email info@elsbasten.nl of telefonisch 06-24188805.

Datum

2  vrijdag 02 maart 2018 om 19.00 uur

Website en social links

www.helder-overloon.com

Adres

't Helder

Helderseweg 31

5825 CE Overloon

advertentie