Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Mark van de Veerdonk - Kaaskleum

Ja! Het begint een traditie te worden: Mark van de Veerdonk sluit zijn tournee af in Boxmeer. Daarvoor neemt hij zijn band RUM (Roept U Maar) mee. Zij spelen tijdens pauze en nazit. 


De 15e voorstelling van Mark van de Veerdonk gaat over Het Menselijke Tekort: We willen steeds meer en meer en juist daardoor krijgen we alsmaar minder. Zo komen we onderhand om in de nutteloze gadgets, gereedschappen en goederen. Welke oen heeft bijvoorbeeld de sleutelhanger bedacht, de uitvinding die het mogelijk maakte om al je sleutels in één keer kwijt te raken? Wie kwam op het onzalige idee om chips te gaan verkopen in ouwe tennisbal-kokers? En het ultieme middel tegen droog haar is toch gewoon water!?


In Kaaskleum gaat de Brabantse cabaretier op zoek naar dingen die er nog wel degelijk toe doen. De rest mag, wat hem betreft, gerust met de aanstaande zondvloed mee.


Het lachspektakel duurt zoals gewoonlijk ruim tweemaal 50 minuten. Daarbij staat, hangt en zit Mark weer tegen, onder of bovenop een idioot decorstuk, zo onderhand zijn handelsmerk. Net zoals de hoge grapdichtheid van zijn shows. Alleen Tokyo komt met zijn bevolking in de buurt, qua dichtheid dan.


Zaterdag 03 februari 2018

Entree: €18,50

Aanvang: 20:15


P.S. In combinatie met een kaartje voor een film-, muziek- of theatervoorstelling krijg je een mooie korting in ons restaurant De Heerlijkheid, vanaf 2 gangen: €24,95. Het theatermenu is enkel telefonisch te reserveren via 0485-574919.


Datum

3  zaterdag 03 februari 2018 om 20.15 uur

Website en social links

www.deweijer.nl

Adres

De Raetsingel 1

5831 KC Boxmeer

advertentie