Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Koopzondag Boxmeer Oudjaar

De laatste zondag van het jaar om nog eens lekker te shoppen in Boxmeer. Bijvoorbeeld voor die extra decoratie voor de feestelijke eettafel, een mooie outfit voor de jaarwisseling of heb je nog geen oliebollen in huis?


Dat én nog veel meer shop je natuurlijk gezellig in centrum Boxmeer. De ondernemers willen hun winkelend publiek graag verrassen door hun dank uit te spreken in de vorm van een mooie, echte Boxmeerse Shopper. Het is een dikke dankjewel voor iedereen die in Centrum van Boxmeer heeft gewinkeld afgelopen jaar en de ondernemers hopen hen zo ook in 2019 te verwelkomen. Vandaar dat er een flyer in de shopper is gestopt die mensen kunnen invullen en inleveren en daarmee kans maken op één van de cadeaubonnen ter waarde van 50 euro vrij te besteden in het bruisende winkelcentrum.


Onze befaamde Sneeuwkoningin deelt de tassen uit aan het geïnteresseerde publiek. De cadeaubonnen zijn bij alle winkels in te wisselen! Kom jij ook gezellig kijken en die laatste inkopen doen? Een mooie, sfeervolle manier om het jaar af te sluiten, nietwaar?


De winkels zijn op Oudjaarskoopzondag 30 december van 12.00 tot 17.00 uur geopend en uiteraard staan ook de horecaondernemers weer voor u klaar. Ook is er nog de mogelijkheid om lekker te schaatsen op het Raadhuisplein. Weten welke winkels je kunt

vinden in Centrum Boxmeer? Kijk op de website!

Datum

30  zondag 30 december 2018 om 12.00 uur

Website en social links

www.centrumboxmeer.nl

Adres

Centrum Boxmeer

Steenstraat

5831 JJ Boxmeer

advertentie