string(28) "cultureel-cafe-sint-anthonis" Cultureel Café Sint Anthonis

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Cultureel Café Sint Anthonis

donderdag 27 november 2014 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In Genieterij Kommus, Brink 5 te Sint Anthonis

Ook in de derde editie van het Cultureel Café in seizoen 2014-2015 heeft de organisatie weer een zeer gevarieerd palet aan gasten uit de wereld van Kunst en Cultuur weten te strikken.
Journalist Bas van der Hoeven van De Gelderlander vertelt over zijn columns in de rubriek 'Streken' en 'Single'. Van beide zijn bundels van zijn hand verschenen.
Filosoof Petran Kockelkorn, die een leerstoel bezette aan de TU Twente en lector was aan de kunstacademie, vertelt hoe hij een brug wist te slaan tussen kunstenaars en ingenieurs. Zij betoog heet 'Het haasje over van kunst en techniek'.
Ben Vollenberg, grondlegger van de kunstkring en het Cultureel Café, wordt geïnterviewd over de kunst van het raku-stoken en vooral glasfusing, De gearriveerde glaskunstenaar maakt zowel abstracte als figuratieve objecten.
De muzikale omlijsting van de avond is in handen van Toon van Opbergen die onder zijn artiestennaam Tontje de Snejer de bezoekers in Kommus zal laten genieten van zelf geschreven teksten op bekende melodieën.

De toegang tot het Cultureel Café kost 2,50 euro. Voor informatie: (0485) 38 50 45.

27/11/2014
Van 20 uur tot 22 uur
Sint Anthonis, Genieterij Kommus, Brink 5.

advertentie