string(19) "optreden-sugar-mama" Optreden: Sugar mama

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Optreden: Sugar mama

zaterdag 27 september 2014 22:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Cafe Royal, Kerkstraat 35 - 37 in Mill.

Zaterdagavond 27 september start bij Cafe Royal aan de Kerkstraat in Mill weer het nieuwe bluesseizoen. Tot en met mei staat er elke laatste  zaterdag van de maand een live bluesband. Een volledig overzicht van alle optredende bands is al op de site van Café Royal te vinden. De spits wordt afgebeten op zaterdagavond 27 september om 22.00 uur door Sugar Mama. Toegang is gratis.

Sugar Mama (de naam is ontleend aan een blues standaard) brengt blues op hun eigen manier met een "drive" en recht uit het hart. Op hun  repertoire nummers van o.a. Howlin' Wolf, George Thorogood en John Lee Hooker. De band bewerkt echter ook graag akoestische nummers,  zonder hierbij het origineel uit het oog te verliezen. Naast vele kroegen heeft Sugar Mama gespeeld op tal van festivals, van Terschelling tot  Maastricht (en alles daartussenin).
Maar ook op een motor treffen zijn zij een graag geziene gast en ook waren zij te horen bij de VARA en de NCRV. Daarnaast was Sugar Mama  al ooit support-act voor o.a. Rory Gallagher en Dr. Feelgood.

De huidige formatie bestaat uit:
Bas op gitaar, mandoline, vocals en mondharmonica,  Marcel op basgitaar, backingvocals en mondharmonica,  Kris op drums, vocals en backingvocals.

Wilt u meer weten over deze blues avonden en alle andere activiteiten in en rond Café Royal aan de Kerkstraat 35 - 37 in Mill? Zie dan www.caferoyalmill.nl


advertentie