string(34) "de-eerst-bekse-zeepkistenrace-2014" De eerst Bèkse Zeepkistenrace 2014

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

De eerst Bèkse Zeepkistenrace 2014

zondag 28 september 2014 14:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Rondom Herberg Thijssen, Spoorstraat 5 te Vierlingsbeek.

Op zondagmiddag 28 september organiseert Herberg Thijssen in samenwerking met enkele vaste klanten de eerste Bèkse Zeepkistenrace. Dit zal een spektakel van jewelste worden, met een hoog entertainment gehalte. Er wordt deze middag gestreden in twee categorieën nl. een Jeugdklasse (deelname vanaf 10 jaar) en een volwassen klasse ( deelname vanaf 16 jaar).

Dit spektakel zal plaats vinden rondom Herberg Thijssen, alwaar men via de zijkant van de zaak start en met een scherpe bocht het pacour vervolgt door de Spoorstraat alvorens men de finish bereikt. Er worden verschillende manches gereden door de twee klassen, een gaat op snelheid en de ander is er een met spectaculaire lachwekkende hindernissen, gegarandeerd fun voor publiek alsmede voor de deelnemers. Daar naast worden de deelnemers nog beoordeeld op originaliteit en teampresentatie. Het geheel zal door twee spreekstalmeesters van allure aan elkaar worden gesproken en worden voorzien van de nodige uitleg.

Deelname aan deze race is heel simpel,en kost nagenoeg niet veel geld en/of energie.
Bouw alleen of samen met je vrienden,familie en/of kennissen een voertuig op vier wielen zonder enige manier van aandrijving. Zorg dat er een stuur en degelijke rem op zitten,maak hem zo origineel mogelijk en vervolgens starten maar. Je wordt los gelaten op een helling en vervolgens rij je op eigen kracht het parcours af. Voor verdere informatie en/of deelname aan deze race ga naar onze site www.herbergthijssen.nl hier vindt je alle benodigde info.

De race begint zondag 28 september om 14.00 uur, voor deelnemers en publiek is er deze middag naast de race nog genoeg meer te beleven. Voor de kleinsten onder ons is er een speciale arena ingericht met allerlei luchtkussens, ook vindt er later op de middag een optreden plaats van de Brabantse band Meuk. Met het beste van Normaal, Rowwen Heze en Jovink en de Voederbietels, maar ook eigen werk.

De eerste Bèkse zeepkistenrace op zondagmiddag 28 september is een gezellig dagje uit met het hele gezin, familie en/of vrienden. De toegang is ook nog eens geheel gratis.

Tot ziens als deelnemer of toeschouwer namens de organisatie.

Website
www.herbergthijssen.nl

28/09/2014
Van 14.00 uur tot 20.00 uur
Herberg Thijssen


advertentie