string(17) "waanzinnig-wanroy" Waanzinnig Wanroy

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Waanzinnig Wanroy

zaterdag 23 augustus 2014

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Het is nog heerlijk vakantie. En in de sfeer van lekker relaxen met hopelijk mooie weer gaat stichting VoHaCo een nieuw, oergezellig en gratis dorpsfeest neerzetten; Waanzinnig Wanroy!

Vanaf 17:00 zal “Waanzinnig Wanroij” starten met de activiteiten, bezienswaardigheden en natuurlijk een hapje en een drankje op het Giessenplein met een sfeervolle parachute-tent. Er zijn o.a. verschillende oudhollandse spelen (met een stempelkaart voor de kinderen), een zweefmolen, springkussens, maisbak, schminken, ponyrijden, crazy foto-studio en boomstamzagen. Er zijn verschillende oude ambachten en (oudhollandse) activiteiten voor jong en oud. Zo is er een imker en een houtbewerker, kan iedereen zelf een poging doen om een boomstam te zagen, maar dan wel zo precies mogelijk van het gewicht dat wij vooraf bepalen en kunnen o.a. brommers van weleer en een graanmolen bekeken worden. En voor de lekkerbekken is er varken van het spit!

Zoals elk jaar heeft VoHaCo weer een zeer speciale, nu zelfs bijna gevaarlijke act kunnen boeken. Iedereen zal versteld staan van de show van de man die kan jongleren met ronkende kettingzagen. Er schijnen maar 3 mensen ter wereld te zijn die dit kunnen! Daarnaast zal de show van deze beste man ook nog een grote hoeveelheid humor bevatten.

Vanaf 19:00 start de jeugd vanaf 8 jaar met de touwtrekwedstrijden, waarna rond 20:30 de ‘oudere’ krachtpatsers met elkaar in duel gaan. De activiteiten duren tot 21:00 en de touwtrekwedstrijden tot ca 22:30. De hele avond zal gevuld worden met muziek van DJ Dennie, daarnaast zal er een optreden zijn van Free Beer, de winnaars van AVRO’s Music Academy (beste schoolband van Nederland). De avond wordt afgesloten met een hapje, een drankje en natuurlijk sfeervolle muziek tot in de late uurtjes.

advertentie