string(39) "cultuur-aan-de-maas-culturele-dag-cuijk" "Cultuur aan de Maas" Culturele Dag Cuijk

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

"Cultuur aan de Maas" Culturele Dag Cuijk

zondag 31 augustus 2014 13:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In het oude centrum van Cuijk

Op zondag 31 augustus 2014 staat de elfde editie van Cultuur aan de Maas in de agenda. Na de succesvolle belevenis rond de tiende aflevering met een sterk internationaal karakter, is de uitdaging voor de organiserende werkgroep van Stichting Cultureel Hart Cuijk extra groot. Ook deze editie moet spetteren en voor cultuurliefhebbers succesvol zijn.

Evenals voorgaande jaren heeft de dag een thema dat in alle presentaties zou moeten terugkomen. De rode draad van dit jaar luidt: ‘Op verhaal komen’. De organisatoren zijn er zeker van dat achter bijna alle culturele uitingen een boeiend verhaal schuilgaat. Tijdens de voorbereiding is al gebleken hoeveel mogelijkheden deze werktitel heeft en hoeveel kanten de uitvoering op kan gaan. Het verhaal achter een muziekstuk, beeld, schilderij of willekeurig welk kunstvoorwerp moet verteld worden. Wat ook te denken van de verhalen die in Cuijk en omgeving leven. Kortom, aan de invulling van het programma zal het niet liggen op die laatste zondagmiddag in augustus. Veel zal afhangen van wat de weergoden ons te bieden hebben, want ook de terrasjes moeten gezellig vol met mensen die na een boeiende en relaxte vakantie in eigen omgeving weer op verhaal willen komen.

Tussen al die terrassen en podia staan kramen met boeken en kunstvoorwerpen die op die middag te koop zijn.

Cultuur aan de Maas vindt plaats op zondagmiddag 31 augustus 2014 van 13.00 – 17.00 uur in het oude centrum van Cuijk. Alle evenementen zijn gratis te bezoeken. In het programma is ook ruimschoots aandacht voor de kinderen.

Website
www.cultureelhartcuijk.nl

31/08/2014
Van 13 uur tot 17 uur
Oude centrum van Cuijk


advertentie