string(31) "8-uurs-solexrace-bij-cafe-libre" 8-uurs Solexrace bij Cafe Libre

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

8-uurs Solexrace bij Cafe Libre

zaterdag 24 mei 2014 12:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Maximaal 30 teams van 2 coureurs gaan op deze dag weer proberen hun solex 8 uur onafgebroken aan de praat te houden. Degene die precies om 20:00 uur de meeste rondes op de teller heeft mag zich de winnaar noemen.

Op zaterdag 24 Mei vanaf 12:00 uur begint de inmiddels alweer 7e editie van de beruchte Solexrace bij Café Libre in Mill. Met vrijwillige hulp van buurtschap De Meeren is er een mooi parcours uitgezet rondom Cafe Libre, waar het spektakel gaat plaatsvinden.

Maximaal 30 teams van 2 coureurs gaan op deze dag weer proberen hun solex 8 uur onafgebroken aan de praat te houden. Degene die precies om 20:00 uur de meeste rondes op de teller heeft mag zich de winnaar noemen. Deze ludieke race gaat uiteindelijk natuurlijk meer om de sfeer van sportiviteit, orginaliteit en gezelligheid. Daarom is een zeker zo belangrijke plaats op het podium voor de meest orginele deelnemer. Liefhebbers kunnen zich nu nog inschrijven!

Bij een ludieke rit hoort uiteraard ook gezelligheid.In en om Cafe Libre is er volop de gelegenheid om ‘onder het genot van’ het verloop van de race te volgen. Bruisend terras, lekker muziekje en een olijke wedstrijd verslaggever maken het spektakel een bezoekje meer dan waard.

Als gebruikelijk wordt deze mooie dag feestelijk afgesloten met live-muziek. Vanaf 21:00 uur begint de afterparty met de band REVIVAL. Iedereen is welkom en de entree is de hele dag gratis.

Kijk ook eens op onze website www.cafelibre.nl


advertentie