string(21) "herberg-thijssen-live" Herberg Thijssen live

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Herberg Thijssen live

vrijdag 9 mei 2014 21:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Dit event zal een terug kerend item worden bij ons, een avond waarbij live muziek de hoofdrol speelt. Met als hoofd doel om lokale en/of regionale opkomende bands een kans te geven om in een voor hen perfecte omgeving hun muzikale kennis ten gehore te brengen.

Op vrijdag 9 mei presenteert Herberg Thijssen de eerste editie van Herberg Thijssen Live. Dit event zal een terug kerend item worden bij ons, een avond waarbij live muziek de hoofdrol speelt. Met als hoofd doel om lokale en/of regionale opkomende bands een kans te geven om in een voor hen perfecte omgeving hun muzikale kennis ten gehore te brengen.

De keuze voor de eerste editie was niet zo moeilijk. Wij als nieuwe uitbaters van Herberg Thijssen gaan samen met u een nieuwe start maken, nieuw leven in Vierlingsbeek blazen en we zijn een nieuwe generatie.

Vandaar op vrijdag 9 mei bij Herberg Thijssen Live de New Generation en Alter Ego twee bands van eigen bodem. Toegang voor dit event is gratis en begint om 21.00 uur. Voor meer achtergrond info raadpleeg regelmatig onze website www.herbergthijssen.nl

09/05/2014
Van 21.00 uur tot 2.00 uur
Herberg Thijssen.
Spoorstraat 5 Vierlingsbeek
www.herbergthijssen.nladvertentie