string(21) "vivelli-challenge-run" Vivelli Challenge Run

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Vivelli Challenge Run

zaterdag 10 mei 2014 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Een hardloopparcours van 7 kilometer met 12 Challenges rondom de Heeswijkse plas

Zaterdag 10 mei wordt de Vivelli Challenge Run georganiseerd in Cuijk. De Vivelli Challenge Run is een hardloopparcours van 7 kilometer met 12 Challenges rondom de Heeswijkse plas. In de 12 Challenges zal het doorzettingsvermogen, kracht en uithoudingsvermogen van de deelnemers worden getest. Ook zullen de deelnemers elkaar moeten helpen met de Challenges. Dus ga de Challenge run met je vrienden aan. De start en finish zijn op de Lavendelkade.

De Vivelli Challenge Run is geschikt voor deelnemers vanaf 14 jaar en iedereen met een basisconditie kan de Run volbrengen. De Challenges tijdens het hardlopen bestaan o.a. uit: klimmen over en tijgeren onder obstakels door. Ook zal je een obstakel in het water moeten overwinnen en komen er verschillende Bootcamp oefeningen in voor. De Challenges zullen worden ingericht om een ieder uit te dagen om zijn of haar grenzen te verleggen.

De Vivelli Challenge Run is een ideale kennismaking met het nieuwe fenomeen Obstacle Runs. Vivelli Healthclub is official partner van de Strong Viking Obstacle Runs. De Vivelli Challenge Run is een ideale opstap en voorbereiding voor de Strong Viking Obstacle Run. Veel mensen twijfelen of ze Obstacle Runs aankunnen. De Vivelli Challenge Run is een laagdrempelige kennismaking hiermee.

Kosten
Deelname aan de Vivelli Challenge run kost € 19,95. Voor Vivelli leden geldt de speciale prijs van € 14,95. De Vivelli Challenge Run is ook open voor publiek.

Website
http://www.vivelli.nl/de-vivelli-challenge-run

10/05/2014
Van 10 uur tot 17 uur

Lokatie
Cuijk, Start/Finish Lavendelkade en route rondom de Heeswijkse Plas
advertentie