string(28) "internationaal-kever-weekend" Internationaal Kever Weekend

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Internationaal Kever Weekend

vrijdag 13 juni 2014

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Van een klein, knus evenement uitgegroeid tot wat het nu is: het weekend der weekenden voor de liefhebber van klassieke Volkswagens.

IKW Wanroij: 13, 14, 15 juni 2014

Het Internationaal Kever Weekend Wanroij zal te boek komen te staan, een evenement -letterlijk en figuurlijk van formaat! Van een klein, knus evenement uitgegroeid tot wat het nu is: het weekend der weekenden voor de liefhebber van klassieke Volkswagens. Met naast alles wat een luchtgekoeld Keverhart sneller laat kloppen ook nog sensatie, sfeer en vermaak.

Heb je de smaak van het Internationaal Kever Weekend eenmaal te pakken, dan ben je verkocht. Velen verwonderen zich over de gemoedelijke sfeer die er tijdens deze drie IKW dagen heerst. Er liepen tijdens de vorige editie toch een slordige 20.000 bezoekers rond op dit evenement!
IKW Wanroij op KKN regio TV

Hieronder de drie zuilen waarop het IKW is gebouwd.

VW Markt

IKW VW Markt en Swap Meet

Logeren

IKW Logies

Activiteiten
IKW Activiteiten

de Bergen - de ideale IKW locatie
Vanaf vrijdagmiddag hoor je in Wanroij drie dagen lang het vertrouwde geronk van de Klassieke VW motoren. Vanaf 13.00 uur is de camping geopend. Het arriveren van de vele campinggasten is al een spektakel op zich. 's Avonds kun je een dansje wagen in de feesttent, of gewoon iets drinken en bijkletsen met gelijkgestemden. Zaterdag en zondag is er een uitgebreid programma met voor elk wat wils: de sprint, de show & shine, kinderactiviteiten, een occasionshow, de rondrit, de groots opgezette markt en nog veel meer.

http://www.ikwwanroij.nl/advertentie