string(47) "concert-van-no-blues-in-het-kunstkerkje-in-velp" Concert van NO Blues in het Kunstkerkje in Velp

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Concert van NO Blues in het Kunstkerkje in Velp

zondag 5 januari 2014 14:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Een mix van Arabische muziek en folk-blues. Dit optreden in Velp wordt ook voor de groep een uniek optreden: de geluidsversterking wordt thuis gelaten.

Blues or ‘NO Blues’, that’s the question
Zondagmiddag 5 januari aanstaande treedt de band NO Blues op in het Kunstkerkje in Velp bij Grave (NB). Zij brengt een mix van Arabische muziek en folk-blues. Dit optreden in Velp wordt ook voor de groep een uniek optreden: de geluidsversterking wordt thuis gelaten. Kaarten kunt u tot zaterdagavond 4 januari 24.00 uur reserveren per mail via info@kunstinhetkerkje.nl. Reserveer tijdig, de capaciteit van het kerkje is beperkt. Het concert begint om 14.30 uur. De kaarten kosten € 15,00 voor volwassenen, kinderen tot en met 18 jaar betalen € 8,00.

Arabicana
NO Blues speelt ‘fraaie en unieke Arabicana’. Muziek op het kruispunt van de Arabische muziek en de folk-blues. NO Blues is een band die tot de gevestigde orde binnen de wereldmuziek hoort.’, schrijft de Volkskrant ‘Devotie die je niet loslaat’, volgens Trouw. Met de voorstelling ‘Kind of NO blues’ naar aanleiding van het nieuwe album neemt de band je mee op een muzikale wereldreis langs verschillende continenten. Het beste van de vier albums en het nieuwe album ‘Kind of NO blues’ zorgen voor een afwisselende show met vier zangers en een zangeres die in evenzoveel talen zingen.

Uniek akoestisch optreden

NO blues startte zeven jaar geleden met deze unieke combinatie van folk-blues en traditioneel Arabische muziek. Dit heeft geresulteerd in vier albums die in binnen- en buitenland lovende recensies kregen. Door veel media aandacht en liefhebbers bij Radio 1 en 2 heeft de band in Nederland een trouwe aanhang die nog steeds groeit.
Na ontelbare optredens van Mexico tot Polen doet NO Blues een uniek akoestisch optreden in het Kerkje in Velp.

De drijvende kracht achter deze groep is Ad van Meurs, een singer-songwriter uit Eindhoven die in twintig jaar zijn sporen wel verdiend heeft. Naast de programmering van het muziekcafé Meneer Frits van Muziekcentrum Frits Philips in Eindhoven, is hij ook te vinden bij The Watchman, een groep met blues en country, en bracht hij vorig jaar voor het eerst een eigen Nederlandstalig nummer uit: De Easyrider van de Peel.

Bezetting:
Ad van Meurs - zang en gitaar, Haytham Safia - zang en U’d, Anne-Maarten van Heuvelen - zang en contrabas, Osama Maleegi - percussie, U’d en zang en Ankie Keultjes - zang.

NO blues is een productie van productiehuis Oost-Nederland.
Voor meer informatie over Kunst in het Kerkje: kijk op www.kunstinhetkerkje.nl.
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten via facebook, like dan onze pagina: www.facebook.com/pages/Kunst-in-het-Kerkje/393617407405449?ref=hl.


advertentie