string(20) "winterfair-mill-2013" Winterfair Mill 2013

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Winterfair Mill 2013

zaterdag 16 november 2013 18:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In party- en evenementencentrum Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Toegang is gratis.

Na het succes van de Winterfair van vorig jaar kon een herhaling van dit evenement uiteraard niet uitblijven. Vandaar dat de 2e editie van de Winterfair op het programma staat en gehouden zal worden op zaterdag 16 november van 18.00 uur tot 22.00 uur en zondag 17 november van 11.00 uur tot 17.00 uur. Dit in party- en evenementencentrum Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Toegang is gratis.

Veel activiteiten
De Winterfair is een beurs waar tal van bedrijven en hobbyisten zich presenteren. Alles heeft te maken met winter, kerst en de feestdagen. Er zijn stands variërend van sieraden tot kleding, eten, drinken en hobby tot workshops en leuke cadeautips voor de feestdagen. Maar speciaal voor kinderen is er ook een kinderplein met tal van activiteiten.

Winterwandeling
Na een bezoek aan de Winterfair kan men ook een sfeervolle wandeling maken door de Groespeel naar Belevingsboerderij de Nieuwenhof. Daar zal schaapsherderin Marianne iedereen begroeten in haar accommodatie waar uiteraard ook de inwendige mens versterkt kan worden. Let op, op zaterdagavond is het raadzaam een zaklamp of andere verlichting mee te nemen voor deze wandeling.

Winterfair Genieterskaarten

De toegang van de Winterfair is gratis. Bij de ingang kunt u echter een Genieterskaart kopen voor 5,-- euro. Hiermee kunt u tal van zaken proeven, deelnemen aan activiteiten en sowieso ontvangt u een leuk geschenkje. Voor kinderen is een speciale Genieterskaart verkrijgbaar voor 3,-- euro. Ook voor hen ligt er dan een leuk cadeautje klaar en kunnen zij deelnemen aan activiteiten op en rond het kinderplein. Maar ook krijgen ze o.a. een zakje chips en wat te drinken. Deze Genieterskaarten zijn overigens ook nu al verkrijgbaar bij Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat 10 in Mill.

Kom in de sfeer voor de feestmaand en bezoek de Winterfair op zaterdagavond 16 november (18.00 uur – 22.00 uur) en of zondag 17 november (11.00 uur – 17.00 uur) in party-en evenementencentrum Fitland XL in Mill. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Marianne van Hal van Buitengewoon Kado via tel. 0485 – 45 15 10.


advertentie