string(28) "muziekfeest-muziek-in-de-mas" Muziekfeest muziek in de maïs

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Muziekfeest muziek in de maïs

zaterdag 17 augustus 2013 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Voor de derde keer een echt muziekfeest in de maïs aan de Haringsestraat in Haps.

KOM NAAR ‘MUZIEK IN DE MAÏS’
en verdien 1000 euro voor je club

Bestel hier je tickets voor Muziek in de Maïs!

Wegens groot succes organiseert Kiwanisclub Land van Cuijk voor de derde keer een echt muziekfeest in de maïs aan de Haringsestraat in Haps.
Beide vorige keren was het een geweldig gezellig feest in een ambiance die nergens anders voorkomt: midden in de maïs in de open lucht.
Telkens waren er meer bezoekers en dit jaar verwachten wij minstens 1000 bezoekers vanaf 18 jaar en twee beetjes ouder.

De avond begint om 8 uur met een bijzonder evenement. Zes verenigingen zullen een team van 5 leden afvaardigen die stuk voor stuk zo lang mogelijk op de rodeostier moeten blijven zitten. Samen strijden zij om prijzen voor hun clubkas. De eerste prijs is 1000 euro, de zesde prijs is altijd nog 250 euro. Het belooft spectaculair te worden en de teams zullen veel verbale hulp moeten krijgen van de mee te brengen supporters. Maar dan verdienen ze ook wat voor hun club!

Deze keer zal de livemuziek verzorgd worden door Random, een jonge, ervaren en energieke allround coverband die bestaat uit zes enthousiaste muzikanten. Samen staan zij garant voor een gezellige avond boordevol muziek en entertainment van de bovenste plank. Met nummers van o.a. Anouk, Guus Meeuwis, Queen, Pink, Linkin Park, Tina Turner, Jan Smit en Robbie Williams, is deze coverband van alle markten thuis. Mede door het veelzijdige en gevarieerde repertoire, dat constant voorzien is van de nieuwste muziek, weet Random elk publiek in zijn grip te krijgen. In no-time staan mensen van jong tot ouder te swingen in de maïs.
Voor, tussen en na het optreden van Random zal de in Haps overbekende feestdj Yorit zijn spetterende all roundmuziek draaien. Niet alleen is hij elders in Nederland en in het buitenland bekend, maar jullie kennen hem ook van vorige succesvolle optredens en van zijn geweldige manier van draaien op carnavalsdinsdag in Haps.

Zoals jullie weten organiseert Kiwanisclub Land van Cuijk feesten zoals de Caribbean Soul Night en dit feest voor goede doelen. Dit jaar gaat is het hoofddoel de jeugd van de Hapse Volleybal Club Havoc, daarnaast worden nog enkele andere jeugdafdelingen van sportverenigingen gesteund.

E-tickets kosten 11,50 euro in de voorverkoop, hier online te bestellen. Op de avond zelf kun je toegangsbewijzen verkrijgen aan de kassa voor € 12,50. Dus op naar de Haringsestraat in Haps op 17 augustus en er om 8 uur zijn voor een geweldige feestavond! Het laatste nieuws staat op deze website.

Bestel hier je tickets voor Muziek in de Maïs!


advertentie