string(10) "winterloop" Winterloop

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Winterloop

zondag 16 december 2012 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


te Wilbertoord

Op zondag 16 december 2012 organiseert v.v. De Willy's te Wilbertoord weer hun bekende" WINTERLOOP".

Dit jaar is het de 32e keer dat deze wordt gehouden. v.v. De Willy's maakt zich op voor haar 32e Winterloop, die een week voor Kerstmis wordt gehouden, dus nog volop gelegenheid om te trainen. Zet u deze datum maar op uw loopagenda.

De organisatie gaat er vanuit dat iedere sporter, dus ook de hardloper, van tijd tot tijd zijn prestaties moet kunnen meten met collega-lopers, vandaar dat v.v. De Willy's gestaag doorgaat met de organisatie van haar hardloopwedstrijd. Vorig jaar was er weer een sterk deelnemersveld en wij verwachten ook dit jaar dat er weer vele de weg naar Wilbertoord weten te vinden. Vooral met het oog op het snelle parcours verwacht de organisatie toch weer een aantal bekende lopers/sters om op dit aantrekkelijke parcours hun persoonlijk record scherper te stellen.

U kunt deelnemen op 3 afstanden - 3,5 - 5 -10 km.

De 2,5 km voor de jeugd t/m 15 jaar. Op deze afstand mogen natuurlijk ook senioren inschrijven maar daar zijn geen ere - prijzen voor. Bij de 2, km zijn op de volgend categorieën ere - prijzen: Jongens en meisjes 0 t/m 7 jaar, 8 t/m 10 jaar, 11 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar. Op de 5 en 10 km zijn de ere - prijzen voor de heren in de volgende categorieën: Senioren t/m 39 jaar. Veteranen 40 t/m 49 jaar. Veteranen 50 jaar en ouder. Bij de dames op de 5 en 10 km, senioren t/m 39 jaar en veteranen 40 en ouder. Het parcours bestaat uit rondes van 2½ km en is voor het grootste gedeelte verharde weg en een gedeelte onverhard. Deze "32e WINTERLOOP" is zowel voor wedstrijdlopers als voor trimmers en u kunt starten op elke afstand.

De starttijden van de "32e WINTERLOOP" zijn:
2, km 10.00 uur. 5 km 10.30 uur. 10 km 11.15 uur.

Voorinschrijven tot en met 16 december via onderstaande link en Na inschrijven in de kantine van v.v. De Willy´s, aan de Verbindingsweg 40 te Wilbertoord (Gem.Mill& St.Hubert), tot 15 minuten voor aanvang van iedere loopafstand. Alle deelnemers/sters kunnen de uitslagen en foto’s in de week na de wedstrijd op Internet bekijken en evt. uitprinten.

Klik hier voor een kaartje van het parcour of o u in te schrijven


advertentie