string(10) "vogelbeurs" Vogelbeurs

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Vogelbeurs

zondag 4 november 2012 09:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


in café Royal te Mill 

Zondag 4 november is het weer tijd voor de maandelijkse Royal’s Vogelbeurs in Mill. Deze door de Nederlandse Bond Van Vogelliefhebbers (NBVV) goed gekeurde beurs wordt iedere eerste zondag van de maand van 9.30 uur tot 12.00 uur gehouden in café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill. De toegang is slechts 1 euro. Als u vogels in wilt brengen dan kan dat vanaf 9 uur. Er wordt gewerkt met speciale tentoonstellingskooien met maximaal 2 vogels per kooi.

Liefhebbers van de meest uiteenlopende vogelsoorten en rassen zijn iedere eerste zondag van de maand te vinden in café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Dat om over vogels te praten, ervaringen uit te wisselen en uiteraard om vogels te ruilen en verkopen. Het initiatief van deze maandelijkse beurs ligt bij Jan van den Broek uit Mill. Hij is zelf liefhebber van vogels en merkte vorig jaar dat er veel behoefte was aan een dergelijke openbare en laagdrempelige vogelbeurs in Mill en directe regio. Dat bleek ook uit de vele positieve reacties. 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met initiatiefnemer Jan van den Broek in Mill via tel: 06-57575626. www.caferoyalmill.nl

advertentie