string(27) "wanroijs-music-weekend-2012" Wanroijs Music Weekend 2012

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Wanroijs Music Weekend 2012

vrijdag 2 november 2012 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


in het Wapen van Wanroij te Wanroij 

In het weekend van 2, 3 en 4 november wordt een Wanroijs Music Weekend gehouden. De harmonie, slagwerkgroep, koor Enjoying Voices, band Lythium en topartiesten van eigen Wanroijse bodem gaan een fantastische show neerzetten. Deze muziekshow ter ere van het 100-jarig bestaan van muziekvereniging St. Jan vindt plaats in het Wapen van Wanroij. Kaarten zijn voor 10 euro verkrijgbaar bij tuincentrum Jan van de Hulsbeek in Wanroij.

Sluitstuk
Het Wanroijs Music Weekend (WMW) vormt de klap op de vuurpijl van het 100-jarig jubileum van muziekvereniging St. Jan uit Wanroij. Er worden drie shows uitgevoerd in het Wapen van Wanroij: een avondvoorstelling op vrijdag en zaterdag die begint om 20.00 uur en een middagvoorstelling op zondag om 14.00 uur. Een jaar lang is naar dit schitterend sluitstuk toe gewerkt. Met de bedoeling het grote succes van het WMW van vijf jaar geleden te doen overtreffen. Daarom zijn wederom enkele topartiesten uit Wanroij en omgeving geboekt om dit muziekweekend tot een groots, onvergetelijk spektakel te maken.

Rode draad
Bij de programmering loopt 100 jaar St. Jan als rode draad door de avond. De sfeer, aankleding en muziek neemt het publiek mee terug in de tijd. Hoe? Daarvoor moet u zelf komen kijken tijdens een van de drie shows!

Kaartverkoop WMW van start
Kaarten voor het Wanroijs Music Weekend zijn voor 10 euro per stuk verkrijgbaar bij:
tuincentrum Jan van de Hulsbeek, Oosteind 1, 5446 PM Wanroij, tel. 0485-452577.

advertentie