string(41) "thompson-bridge-band-en-popkoor-vocalight" Thompson Bridge Band en popkoor VocaLight

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Thompson Bridge Band en popkoor VocaLight

zondag 25 november 2012 15:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


in Palazzo Theater te Grave 

Amusementsorkest Thompson Bridge Band uit Grave verzorgt op zondag 25 november samen met popkoor VocaLight uit Wageningen een concert in het Palazzo Theater in Grave. Anders dan voorgaande jaren koos de Graafse bigband deze keer niet voor een tweede band, maar voor een popkoor om een gezamenlijk concert mee neer te zetten. Het concert op 25 november begint om 15 uur, de zaal is open vanaf 14 uur. Entree is gratis.

VocaLight is ontstaan door enkele zangeressen die elkaar vonden tijdens hun scholing in close-harmonyzang. Het popkoor bestaat inmiddels uit twaalf zangeressen en een pianist, onder leiding van dirigente Lisa Késér. VocaLight bouwde in de loop der jaren een goede naam op en treedt op bij diverse gelegenheden, waaronder het tweejaarlijkse culturele Belmondo Festival.

De combinatie van bigband/amusementsorkest Thompson Bridge Band en popkoor VocaLight belooft garant te staan voor een gevarieerd en aantrekkelijk programma met zowel instrumentale als vocale muziek uit de pop, jazz, blues en musicals.

Kijk voor meer informatie op www.thompsonbridgeband.nl.

advertentie