string(42) "groots-feest-rond-55-jaar-carnaval-in-mill" Groots feest rond 55 jaar carnaval in Mill

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Groots feest rond 55 jaar carnaval in Mill

vrijdag 14 december 2012 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


in cultureel centrum Myllesweerd te Mill 

Vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december staat het jubileumweekend van 55 jaar carnaval in Mill op het programma. Een weekend vol activiteiten voor iedereen. Dit jubileumweekend zal gehouden worden in Myllesweerd en bevat tal van activiteiten, variërend van een film rond 55 jaar carnaval tot het verschijnen van het 35e boerenbruidspaar en van een grootse receptie tot een daverende feestavond met Random. Dit alles is gratis toegankelijk.

Vrijdagavond 14 december
Het begint vrijdagavond 14 december allemaal om 20.00 uur met een gezellige borrel, buurt en feestavond. De muziek is in handen van René en Ilse Goossens, de Smaakmakers verzorgen er culinaire hapjes en de film over 55 jaar carnaval in Mill zal voor het eerst officieel te zien zijn.

Zaterdagmiddag 15 december
Een middag vol muziek, show en spanning. Dat is de zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur. Er is een optreden van het Kwartjesvolk, Munne Moat en ik en ook zal het 35e boerenbruidspaar van ’t Germelaand verschijnen. Een programma speciaal voor alle medioren en senioren, maar iedereen is hier natuurlijk meer dan welkom. Tijdens deze middag zal ook de film over 55 jaar carnaval te zien zijn.

Zaterdagavond 15 december 
Topformatie Random staat garant voor een feest voor iedereen. Dat zullen zij op zaterdagavond 15 december vanaf 20.30 uur opnieuw bewijzen. Samen met DJ Jack zorgen zij voor een feest waarbij het spreekwoordelijke dak er zeker af zal gaan. 

Zondag 16 december
Vanaf 13.00 uur is er een grootse receptie waarbij tal van carnavalsverenigingen uit de hele regio aanwezig zullen zijn. Er zijn optredens van dansmariekes, dweilorkesten en tussen al dit feestgedruis door is er muziek van DJ Resound.

Meer weten over dit jubileumweekend of alle andere activiteiten rond carnaval in Mill? Bekijk www.germelaand.nl. Daar is ook een uitnodiging in de vorm van een filmpje te zien. Rechtstreeks is dat te zien via http://www.youtube.com/watch?v=SjWuMYnMmns

advertentie