string(19) "cuijkse-zwem4daagse" Cuijkse Zwem4daagse

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Cuijkse Zwem4daagse

maandag 15 oktober 2012 07:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


bij zwembad De Kwel te Cuijk 

Ben jij die ‘waterrat’ die er nooit genoeg van krijgt om in het water te zijn. Doe dan mee aan de Cuijkse Zwem4daagse! Want in de herfstvakantie (van 15 t/m 19 oktober) kan je 5 dagen te keer gaan en veel plezier beleven in het water. Vergeet niet om iemand mee te nemen, dan wordt het alleen maar leuker. Dus samen met je vader, moeder, opa, oma, oom of tante. Natuurlijk zijn je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes ook van harte welkom!

De Zwem4daagse in het kort:
- 4 dagen zwemmen
- Per dag 250 of 500 meter afleggen
- Prestatiemedaille als je al je meters hebt gezwommen
- Leuke activiteiten rond en in het zwembad

Wanneer kan je komen zwemmen?
Elke dag van 07.00 uur tot 08.30 uur en van 19.00 uur tot 21.00 uur.
De Zwem4daagse duurt in Cuijk 5 dagen. Het is dus mogelijk om 1 dag over te slaan.
Op de vrijdag is het bad tot 20.00 uur beschikbaar om baantjes te zwemmen. Daarna is er ter afsluiting van de Zwem4daagse voor iedereen discozwemmen!

Deelnamekaart
Deelname aan de Zwem4daagse via voorinschrijving (t/m 12-10-12) kost € 5,- anders betaalt men € 6,-. Verkoop via deZwem4Daagse tafel in Sportcentrum De Kwel.

Ontbijtbuffet
Elke ochtend kan er na het zwemmen ook worden ontbeten. Een compleet verzorgd ontbijtbuffet staat klaar. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Leuk om bijvoorbeeld samen met je collega's te doen.
Kosten: € 18,- (zwemmen en 4x ontbijt).

Loterij
Tijdens de Zwem4daagse wordt er een loterij georganiseerd door ZWK Merlet. De loten (à € 0,50) zijn gedurende de week van de Zwem4daagse te koop. Op de vrijdagavond is de trekking. Hoofdprijs: 1 jaar gratis lidmaatschap ZWK Merlet t.w.v. € 240,-, 1ste prijs: LACO fitness/zwemabonnementen, 2de prijs: winterharde tuinpalmen. Verder zijn er heel veel leuke andere prijzen.

Extra activiteiten*
Tijdens de Zwem4daagse worden er extra activiteiten georganiseerd in het zwembad. Hieraan mag iedereen deelnemen. Glijbanenrace, staafhangen, mattenrace, zwemparcours, trefbal, etc. Op de vrijdag is er na afloop discozwemmen.
*onder voorbehoud

www.zwkmerlet.nl/zwem4daagse 


advertentie