string(72) "twee-gratis-toegankelijke-beauty-informatie-avonden-in-wellnessboot-mill" Twee gratis toegankelijke beauty informatie avonden in Wellnessboot Mill

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Twee gratis toegankelijke beauty informatie avonden in Wellnessboot Mill

donderdag 12 januari 2012 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij de Wellnessboot te Mill

Donderdag 12 januari en vrijdag 27 januari 20.00 uur 2012

Huib J. van Heest, directeur JK Nederland zal twee informatieavonden verzorgen in de Beautyafdeling van de Wellnessboot aan de Hoogveldseweg in Mill. Op donderdag 12 januari staan de mogelijkheden van een collageenbehandeling centraal en vrijdag 27 januari vertelt de heer van Heest hoe uw huid omgaat met de zon. Deze gratis toegankelijke avonden beginnen om 20.00 uur. Aanmelden kan via info@wellnessboot.nl of tel. 0485-471717.

Lezing: Collageenbehandeling Angi Aging voor gezicht en lichaam. De collageenbank verhoogt de productie van collageen, elastine en hyaluron op natuurlijke wijze. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert. Lijkt u dit ook wel wat, of wilt u er meer over weten? Kom donderdagavond 12 januari naar de informatieavond.

Lezing: Uw huid en de zon
Hoe uw huid omgaat met de zon staat vrijdagavond 27 januari centraal. De zon; we zien hem niet elke dag maar hij is er wel. Bovendien heeft hij een effect op ons. Tijdens deze informatie avond wordt er dieper ingegaan op hoe uw huid omgaat met zonlicht.

Wilt u zich inschrijven voor deze informatie avond(en) of wenst u meer informatie? Bel dan met de receptie van de Wellnessboot op tel. 0485-471717 of mail naar info@wellnessboot.nl. www.wellnessboot.nl


advertentie