string(34) "optreden-van-the-naked-sweat-drips" Optreden van The Naked Sweat Drips

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Optreden van The Naked Sweat Drips

zaterdag 18 juni 2011 21:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In De Piek te Boxmeer

Maak je op voor een avond swingen en springen in Boxmeer! De Piek zal zaterdag 18 juni het domein zijn van rockband The Naked Sweat Drips. Een zeskoppige groep uit Boxmeer, anderhalf jaar samen en een band die al flink aan de weg timmert!

De band bestaat uit zes enthousiaste en muzikale jongens, waarbij de rock centraal staat. The Naked Sweat Drips bestaat uit drummer Jimmi Vos, toetsenist (incl. Hammond-orgel) Luc Jeuken, leadgitarist Kristian Strik, slaggitarist en zanger Winand Derks van de Ven, bassist Rick Veldkamp en zanger Stefan Kollee. De jongens zijn allen zo’n 17 jaar geleden op aarde gekomen, maar hebben in die tijd de nodige muzikale ervaring op gedaan. Uiteindelijk is het hun droom om van hun hobby hun beroep te maken: “Rockin’ all over the World”. Of dit The Naked Sweat Drips lukt is een tweede, maar met nu al vele optredens in de pocket lukt dit in de regio al aardig. Met als hoogtepunt de komende show in het Boxmeerse café “De Piek” aan de Beugenseweg 1. Zij zullen hier voor het eerst in hun carrière een volledige op zichzelf staande show geven. De aanvang is om 21.30 en de entree is gratis. Kort na 21.30 zullen ze beginnen met het geven van het muzikale vuurwerk. Muziek uit de regio en dicht bij huis, een ideale combinatie voor een lekker avondje swingen en springen. Hun invloeden komen uit de jaren dat hun ouders jong waren, maar ook uit de muziek welke nu volledig in de spotlight staat. Werk van Foo Fighters, Deep Purple en The Kinks zal o.a. de revue passeren. Het zijn nog jonge gasten, maar in de lente van hun carrière staan ze al vol in bloei. Zo hebben The Naked Sweat Drips dit jaar meegedaan aan de landelijke cultuurwedstrijd De Kunstbende. Ook hebben ze tijdens de Boxmeerse kunstmanifestatie van vorig jaar (op het dak!) de oude Bakelgeertschool platgespeeld. De reacties hierop, maar ook op shows in de Box, ’t Vertrek en Riche waren lovend. Om zelf een oordeel te kunnen vellen over The Naked Sweat Drips, zal je 18 juni a.s. om 21.30 in de Piek te Boxmeer moeten zijn!


De namen bij de foto, v.l.n.r: Jimmi Vos, Luc Jeuken, Kristian Strik, Winand Derks van de Ven, Rick Veldkamp en Stefan Kollee.advertentie