string(19) "feel-the-difference" Feel the difference

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Feel the difference

zaterdag 18 december 2010 22:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In de Kroeg te Mill


Feel The Difference. Dat is de verzamelnaam van een aantal DJ’s die eerder ook gezamenlijk al eens in jongerencentrum de Wissel in Mill stonden. Als Feel The Difference (FTD) verzorgen zij op zaterdagavond 18 december vanaf 22.00 uur in de Kroeg aan de Hoogstraat 3 in Mill de muziek. Toegang is helemaal gratis.

In de line up die FTD zaterdagavond 18 december presenteert staat ook een nieuweling. Hij noemt zich DJ Superman en hij mixt dope house platen. “Superman kan op TV alles en dat kan ik ook met platen,” aldus DJ Superman. Een bekende naam in de lokale en regionale DJ scene is die van Kramble, maar ook M-tias heeft al de nodige party’s en festivals op zijn naam staan. Deze 2 heren mochten dus ook niet ontbreken in de Kroeg. MC Woddy LLIM scoorde onlangs met het nummer “Aangenaam” nog een vette hit op You tube en ook hij is te gast in deze editie van FTD.

Zin in een avondje classic dance tot metal. En van hiphop tot de foute muziek? Dan ben je van harte welkom op zaterdagavond 18 december in de Kroeg aan de Hoogstraat in Mill bij Feel The Difference. www.dekroegmill.nl


advertentie