string(48) "bzb-saxofonist-met-7th-streetmenband-in-de-kroeg" BZB saxofonist met 7th Streetmenband in de kroeg

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

BZB saxofonist met 7th Streetmenband in de kroeg

zaterdag 23 oktober 2010 22:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In de Kroeg te Mill


Zaterdag 23 oktober staat er een uniek optreden op het programma van de Kroeg aan de Hoogstraat in Mill. Die avond zal er namelijk Robert (Totally Oversaxed) van Asseldonk samen met de 7th Streetmenband te horen en zien zijn. Robert maakte onlangs bekend na vele jaren BZB (Band Zonder Banaan) te verlaten om een andere muzikale weg in te slaan. Het optreden begint om 22.00 uur en is uiteraard gratis toegankelijk.

De 7th Streetmenband is een hecht gezelschap, dat al meer dan 10 jaar garant staat voor dampende blues en meeslepende oude soul. Door de knallende blazerssectie, een uitmuntende zanger die tevens gloedvol de bluesharp bespeelt, een sologitarist en dat alles leunend op een strakke pompende basis, is de 7th Streetmenband een band die regelmatig te vinden is op festivals, evenementen of zomaar op een mooie zaterdagavond in de Kroeg.
Live gaat bij een optreden van de 7th Streetmenband het dak eraf. Dat lieten zij al op veel verschillende podia en festivals horen zoals o.a. bij Jazz in Duketown, Bluescafe Apeldoorn , Groene Engel Oss, Bluestour Cuyk, Bluestour Vianden (Luxemburg), Hoeverock Olsene (België). Aan deze lijst kan op zaterdag 23 oktober de Kroeg in Mill worden toegevoegd. Die avond zijn ze er namelijk te horen en zien samen met BZB saxofonist Robert ‘Totally Oversaxed’ van Asseldonk. Het belooft nu al een fantastische show te worden.

Het optreden van de 7th Streetmenband begint op zaterdag 23 oktober om 22.00 uur en de toegang is helemaal gratis. Zie voor meer informatie en andere activiteiten in de Kroeg www.dekroegmill.nl.


advertentie