string(60) "volop-activiteiten-in-de-herfstvakantie-in-zoo-parc-overloon" Volop activiteiten in de herfstvakantie in Zoo Parc Overloon!

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Volop activiteiten in de herfstvakantie in Zoo Parc Overloon!

zaterdag 16 oktober 2010

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.

Oog in oog staan met vele, bijzondere diersoorten zoals cheetahs, reuzenmiereneters en gibbons en meedoen aan beestachtige leuke activiteiten. Het kan allemaal tijdens de herfstvakantie, van 16 tot en met 24 oktober, in Zoo Parc Overloon! Een afwisselend activiteitenprogramma voor jong en oud staat op de agenda met activiteiten als Beestenboel, poppenkast en de betoverende theatervoorstelling van Tante Tula.

Op donderdag 21 oktober en zondag 24 oktober kan je in het theater van Zoo Parc Overloon genieten van de nieuwe theatervoorstelling ‘Tante Tula’s Kruidenleerschool’. Tante Tula is gek op de natuur en neemt je mee op een fascinerende reis. In haar Kruidenleerschool geeft ze je op magische wijze les over de natuur en al haar natuurlijke krachten. Een kruidig brouwseltje daar, een natuurlijk mengseltje hier; Tante Tula zorgt voor veel Tover-kook-plezier! De theatervoorstelling begint om 12:30 uur en om 14:30 uur.

Wil jij weten waarom ringstaartmaki’s stinkgevechten houden, hoeveel duizenden mieren een reuzenmiereneter per dag naar binnen slobbert en wil je horen hoe mooi gibbons kunnen zingen? Kom dan naar de dagelijkse Zoo Times waar van alles over de bijzondere gewoontes en eigenschappen van de dieren in Zoo Parc Overloon wordt verteld. Ook kun je al je vragen stellen aan de dierverzorger.

De schminkmeiden zijn in de herfstvakantie aanwezig om jou om te toveren tot je favoriete dier. Wil je een gevaarlijke tijger worden of liever een fladderende vlinder? Er wordt elke dag van 12:00 tot 16:00 uur geschminkt.

Op alle dagen in de herfstvakantie, met uitzondering van 21 en 24 oktober wordt in het theater de poppenkastvoorstelling gespeeld. De dieren beleven een spannend avontuur en jij beleeft het met ze mee! De poppenkastvoorstelling begint om 12:30 uur en 14:30 uur.

Bij de Beestenboelkar kun je zien hoe het schild van een schildpad er van binnen uit ziet en voelen hoe zacht de vacht van een kameel is. Hoe zwaar zou een gewei op je hoofd zijn en kun je echt het verschil horen tussen een veer van een emoe en die van een ara? Beestenboel staat in de herfstvakantie elke zondag van 13:30 tot 16:00 uur in het park.


advertentie