string(33) "tranceparty-bij-lagerhuis-in-mill" Tranceparty bij Lagerhuis in Mill

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Tranceparty bij Lagerhuis in Mill

zondag 19 september 2010 20:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Liefhebbers van trance kunnen binnenkort weer bij het Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill terecht. Dat tijdens de Millse kermis op zondagavond 19 september.

Met op het podium o.a. DJ La Nina, DJ Carmen Glenn, DJ Rick Vio en een surpriseact: back to the 90’s. De entree bedraagt 6,50 euro, deuren zijn vanaf 20.30 uur open en de toegang is vanaf 16 jaar.

Voor het 12e jaar staat er een Trance-Night-Party op het programma van het Lagerhuis in Mill. Het belooft weer een fantastische avond te worden met prima muziek om te kletsen, dansen en helemaal uit je dak te gaan. Dat met Millenaar DJ Carmen Glenn die geen onbekende is in deze scene. Maar ook tijdens deze tranceparty als DJ op het podium Rick Vio uit Mill en DJ La Nina. Deze laatst genoemde dame is een 29 jarige housediva uit Uden. Zij beukt met haar hardstyle house in binnen- en buitenland het dak eraf en met haar opzwepende beats krijgt ze de menigte altijd weer aan het dansen. Haar stijlen zijn harddance, hardhouse, hardstyle, hardtrance, jump en techno. Rick Vio zal in het Lagerhuis iedereen meeslepen en trakteren op zware eclectische en minimale technobeats.

Noteer deze datum alvast in je agenda en bekijk www.lagerhuismill.nl voor het volledige programma tijdens de Millsekermis.

advertentie