string(29) "shock-12-bij-schouwburg-cuijk" Shock (12+) bij Schouwburg Cuijk

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Shock (12+) bij Schouwburg Cuijk

vrijdag 12 januari 2018 19:15

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Thrillermusical naar de bestseller van Mel Wallis de Vries

Het bloedstollende ‘Shock’, naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste Young Adult-schrijver van Nederland, komt naar het theater als spannende thrillermusical! Gemaakt door hetzelfde artistieke team als de thrillershows ‘Vals’ en ‘BOY 7 Live on stage’.

Het verhaal
Stel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, haar telefoon en haar bebloede jas worden gevonden. Je wordt verscheurd door verdriet, maar ook door angst. Wat is er die avond met haar gebeurd? Maanden later lukt het je pas om je leven weer op te pakken. Maar dan komt de moordenaar terug. En dit keer voor jou. Kun je nog vluchten? Of is het te laat?

Scrip: Bruun Kuijt | regie en muziek: Fons Merkies | cast: Britt Scholte, Priscilla Knetemann, Vivian Panka, Dorine Meijerhof en Aniek Mommers.

Schouwburg Cuijk
Vr 12 januari, 20.15 uur | 12+
17,50 euro (incl pauzeconsumptie en garderobe)
www.shockthrillermusical.nl

COVERWEDSTRIJD!

Voordat de voorstelling begint is er bij ‘Shock’ een covermodelwedstrijd in het theater, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mels nieuwe boek! Inschrijven voor de covermodelwedstrijd kan nog tot uiterlijk 4 januari!

Stel je voor: jouw gezicht op de voorkant van duizenden boeken. Dat zou toch echt ontzettend vet zijn! Jeugdthrillerauteur Mel Wallis de Vries is op zoek naar een jongedame (vanaf 12 jaar) die op de cover van haar nieuwste boek mag prijken.
Op vrijdag 12 januari mogen 15 meiden uit Cuijk en omgeving meedoen aan een fotoshoot in Schouwburg Cuijk en daarbij maken ze kans om op de cover te komen.
Op deze avond staat de thrillermusical ‘Shock’ (naar het boek van Mel Wallis de Vries) in de schouwburg en voorafgaand aan de voorstelling organiseert de productie de fotoshoot in de artiestenfoyer van de schouwburg.

Wil je meedoen?
Lijkt het jou helemaal leuk om mee te doen, geef je dan nu op!
Koop een kaartje voor de voorstelling op 12 januari in Schouwburg Cuijk, en stuur daarna een mail naar pr@schouwburgcuijk.nl met daarin je NAW-gegevens, je leeftijd en je telefoonnummer en wie weet word je uitgenodigd om op 12 januari a.s. op de foto te gaan..

Spelregels.
Deelnemen aan de fotoshoot kan alleen als je ook de voorstelling bezoekt!
De fotoshoot is voorafgaande aan de voorstelling op vr 12 januari, van 19.15 tot 20.00 uur.
Er is plek voor maximaal 15 deelneemsters.
Aanmelden kan tot do 4 januari; de geselecteerde meiden ontvangen op 4 januari een e-mail met daarin verdere instructies.


advertentie