string(41) "-nieuwjaarsconcert-door-black-bottle-riot" Nieuwjaarsconcert door Black Bottle Riot

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Nieuwjaarsconcert door Black Bottle Riot

zaterdag 6 januari 2018 22:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Café Royal Mill 

Het nieuwe muzikale jaar begint bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill met een ijzersterke muzikale show op zaterdagavond 6 januari. Want dan hoort en ziet men er vanaf 22.00 uur Black Bottle Riot. Zoals gebruikelijk is deze avond gratis toegankelijk. Overigens staan er voor 2018 nog heel veel leuke muzikale avonden op het programma. Check hiervoor Facebook en de website van Royal.

Black Bottle Riot

Black Bottle Riot wordt in maart 2008 opgericht in Cuijk. In de pittige southern rocksongs verwerkt het kwartet invloeden van blues, country en rock
classics. De bandleden noemen in hun officiële biografie Lynyrd Skynyrd, Thin Lizzy en Black Sabbath als voornaamste invloeden.
Voordat de eerste plaat uitkomt wordt de band al gevraagd voor enkele grote Nederlandse festivals, zoals Appelpop (2008), Zwarte Cross (2010) en Rockin' Park in het Goffertpark te Nijmegen als opwarmer voor Ben Harper, The Black Keys en Pearl Jam (2010). Op 11 november 2011 (11/11/11) presenteert de band het titelloze debuutalbum in een uitverkocht Doornroosje te Nijmegen.
Op 18 december 2011 staat de band op het grote podium van Paradiso. In augustus 2012 is Black Bottle Riot een van de bands die de muzikale
omlijsting verzorgen tijdens de tweedaagse Amsterdam Ice Hockey Cup in de Ziggo Dome.
Black Bottle Riot werkte in een boerderij in Normandië aan het tweede album Soul In Exile. De plaat wordt met een minimum aan overdubs opgenomen om het livegeluid zoveel mogelijk te behouden. De cd wordt op 25 oktober 2013 gepresenteerd in een uitverkocht Doornroosje. In het kader van Cortonville Presents doet Black Bottle Riot in november en december een reeks optredens met de bands Gingerpig en Tenement Kids. In januari 2014 staat de band op Noorderslag in Groningen en zaterdagavond 6 januari zijn ze live te horen en zien in café Royal in Mill.

Meer
Meer weten over alle activiteiten in en rond café Royal aan de Kerkstraat 35– 37 in Mill?
Like de Facebookpagina en zie www.caferoyalmill.nl


advertentie