string(40) "workshop-effectief-communiceren-met-kids" Workshop effectief communiceren met kids!

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Workshop effectief communiceren met kids!

donderdag 11 januari 2018 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Coachingspraktijk OOW - Beers

Workshop "effectief communiceren met kids" voor ouders en professionals met kinderen in de leeftijd 4 - 12 jaar.

Herken jij het dat je meerdere malen iets aan je/het kind moet vragen voordat je antwoord krijgt? Of dat je het gevoel hebt dat je een politie agent bent door telkens gedrag te corrigeren? Dat je vraagt hoe het is of vraagt het iets voor je wil doen en hij/zij alleen "goehoed", "jaha", "okee...", "pfff" antwoord? Vast wel en dat is helemaal niet erg, wel vind je het waarschijnlijk fijn als je middels communicatie tot samenwerking komt met het kind. In deze workshop ga jij dat ervaren! Je ontdekt welke communicatiestijlen er zijn en hoe een kind hierop reageert. Vervolgens leer je in 7 stappen hoe je kinderen kunt uitnodigen tot meewerkend gedrag/ samenwerking. Vaardigheden die jou als volwassene kunnen helpen en soms zelfs minder energie van je vragen.

Donderdag 11 januari om 20.00 uur bij Coachingspraktijk OOW. Kosten € 17,50 per persoon.

Grijp nu je kans om deze leuke laagdrempelige workshop bij te wonen! Aanmelden is mogelijk doorhttps://www.coachingspraktijkoow.nl/ te appen/bellen naar 06-45164605 of mail naar wendy@coachingspraktijkoow.nl.

Let op tijdens het Momentje OOW zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar, aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Website:
www.coachingspraktijkoow.nl


advertentie