string(45) "kizomba-temptation-feestelijke-gala-dansavond" Kizomba Temptation Feestelijke Gala dansavond

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Kizomba Temptation Feestelijke Gala dansavond

zondag 7 januari 2018 16:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Schouwburg Cuijk Grotestraat 62, 5431 DL Cuijk

Gala dansfeest Kizomba, Salsa & Bachata, Hip Hop, R&B

Kizomba Temptation is een feestelijke dansavond op tropische klanken: Kizomba + Salsa & Bachata + Hip Hop & R&B. Door de ongedwongen sfeer is een bezoek aan Kizomba Temptation voor alle leeftijden (18+) geschikt en natuurlijk ook een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen. Vanavond is een speciale 'Gala-editie' om het jaar 2017 feestelijk af te sluiten en 2018 te verwelkomen.

Heeft u weleens de intentie of interesse gehad om ooit een poging te wagen om Kizomba, Bachata of Salsa te dansen? En is het er door omstandigheden nooit van gekomen? Dan is vanavond uw kans! Want bij Kizomba Temptation kunt u uw lang verwachte debuut op de dansvloer ten uitvoer brengen.

Workshops
Kizomba World Champions Junior & Frida komen speciaal uit Mozambique om een 2 uur durende gratis Kizomba workshop te geven.
Beginners: 16.00 -17.00 uur
Gevorderden: 17.00 -18.00 uur

Na de workshops kunt u bij de Kizomba Area terecht voor de heetste Kizomba, Tarraxinha, Semba & Ghetto-Zouk tunes die door DJ Zola, DJ Dameri & Dr. FeelGood verzorgd zal worden. Special voor de dames hebben we maar liefst 3 teams van professionele dansers uitgenodigd: The YanKizz (B) + Castle of Dance (NL) + Ultimate Kiz (Fr). Liefhebbers van Latin dansstijlen kunnen terecht bij de Salsa/Bachata Area met DJ Tinta & DJ Yuchi. Bij de HipHop/R&B Area kun je genieten van 90’s/00’s HipHop, R&B, Reggaeton & Dancehall tunes die verzorgd zullen worden door K.Soul en niemand minder dan DJ Sueside van de gerenommeerde HipHop groep Wu-Tang uit de VS.

Trek uw mooiste GALA outfit aan en maak kans op een prijs. Trek uw mooiste gala outfit aan want de best geklede man & vrouw van de avond maken kans om een Full Pass ticket (ter waarde van 100 euro) te winnen voor het LovKiz Brussels Festival in België [11-15 januari 2018].

De dansavond zelf begint om 18.00 uur.
Toegangskaarten in de voorverkoop via deze website: 7,50 euro.
Kaarten aan de deur: vóór 19.00 uur 10 euro | ná 19.00 uur: 15 euro.

Meer informatie:
schouwburgcuijk.nl
www.kizombatemptation.nl



advertentie