string(49) "theatershow-over-het-leven-en-gezond-ouder-worden" Theatershow over het leven en gezond ouder worden

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Theatershow over het leven en gezond ouder worden

zaterdag 13 januari 2018 13:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Cultureel Centrum Myllesweerd Kerkstraat 3, 5451 BM Mill

Op zaterdag 13 januari is er een gezellige theatermiddag in Myllesweerd in Mill. De voorstelling duurt van 13.30 – 16.00 uur en kan gratis bijgewoond worden, inclusief een kopje koffie/thee en een consumptie. Het zal een interactieve middag worden over het leven en gezond ouder worden. Nazit Na afloop van de voorstelling organiseren ze een gezellige nazit met ruimte voor een gesprek met diverse deskundigen. Een middag onder het mom van ‘as ge erges mee zit, vroag ut oan iemand in ut wit’ met een gratis consumptie en iets lekkers. Het wordt een vrolijke en interactieve middag. Neem gerust vrienden en kennissen mee. Initiatief Deze middag is een initiatief van de GGD Hart voor Brabant en KBO Kring Mill i.s.m. Helder Theater, werkgroep gezondheid Lokaal Beraad Ouderenbeleid Mill en Sint Hubert bestaande uit SWOM, Sociom, Pantein, Steunpunt Mantelzorg en Gemeente Mill & Sint Hubert.

Vervoer
Heeft u vervoer naar Myllesweerd nodig? Dat kan! Vraag uw rit aan bij de vervoersdienst van de Ouderen Hulp Dienst van de SWOM. U kunt bellen op maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen van 09.00 - 10.00 uur via 0485 - 455 470.

Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wilt u zeker zijn van een zitplaats tijdens de theatervoorstelling, dan kunt u zich vóór 1 januari aanmelden via e-mail: theatervoorstelling@ggdhvb.nl of bel naar 088 – 368 6820.

Meer informatie:
www.myllesweerd.nl

advertentie