string(45) "-festen-van-thomas-vinterberg-denemarken-1998" Festen, van Thomas Vinterberg (Denemarken, 1998),

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Festen, van Thomas Vinterberg (Denemarken, 1998),

vrijdag 12 januari 2018 09:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bibliottheek Boxmeer

De vader van een welgestelde Deense familie viert zijn zestigste verjaardag. Zijn kinderen en hun aanhang zijn uitgenodigd voor een feestelijk diner. Maar meteen aan het begin van het feest barst de bom. De verloren zoon Michael duikt plotseling op. Hij werd verstoten omdat hij niet op de begrafenis van zijn zus kwam. Die pleegde zelfmoord en nu wordt duidelijk waarom. De oudste zoon Christian steekt een speech af waarin hij het grote familiegeheim onthult. Geen van de tafelgenoten lijkt onder de indruk: Christian wordt hardhandig buiten de deur gezet. Toch helpt dat niet: de zo hechte familiestructuur ontaardt in chaos.

Derde uit een reeks van vier Film & Lunch bijeenkomsten rond het thema 'Zonderling of toch gewoon?': films over mensen in bijzondere situaties.

De laatste bijeenkomst vindt plaats op:
Vrijdag 9 februari 2018: Just Like our Parents

Aanvang film in de Theaterzaal van De Weijer 10.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur. met koffie of thee in de bibliotheek. Na afloop van de films vindt er onder het genot van een eenvoudige lunch een gezamenlijk nabespreking plaats, maar u bent volkomen vrij om daar wel of niet aan deel te nemen.

De Filmcyclus is een initiatief van BiblioPlus en SOCIOM|ZIN (voorheen Ouderen en Levensvragen Land van Cuijk), SWOGB (Stichting Welzijn Ouderen Gemeente Boxmeer) en De Weijer. De kosten zijn € 11.00

Meer informatie:
biblioplus.biblio-shop.nl

advertentie