string(70) "deze-week-sinterklaas-en-poppenkast-in-werkplaats-sint-en-piet-in-mill" Deze week Sinterklaas en Poppenkast in Werkplaats Sint en Piet in Mill

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Deze week Sinterklaas en Poppenkast in Werkplaats Sint en Piet in Mill

zaterdag 2 december 2017 14:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Aan de Markt in Mill

Woensdagmiddag 29 november komt Sinterklaas zelf naar de werkplaats van Sint en Piet aan de Markt in Mill. Hiervoor zijn gratis kaartjes te reserveren. Deze zijn voor verschillende tijden beschikbaar, zodat de Sint ook voldoende tijd heeft met de kinderen te praten. Aanstaande zaterdag 2 december zijn er diverse poppenkastshows. Ook hiervoor zijn zolang de voorraad strekt gratis tickets af te halen.

Agenda Werkplaats

Woensdag 29 november 14.00 uur - 16.30 uur
Sinterklaas brengt een bezoekje aan de Werkplaats, kom je hem een handje geven?
Zaterdag 2 december 14.00 uur - 16.30 uur
Poppenkastvoorstellingen door Knarf en Koo, aangeboden door Albert Heijn vd Ven

Gratis tickets
Alle activiteiten in de Werkplaats van Sint en Piet zijn gratis toegankelijk. Voor sommige activiteiten is tevoren gratis kaartjes reserveren wel noodzakelijk. Zo zijn bij de servicebalie van Albert Heijn aan de Markt in Mill gratis kaartjes af te halen voor de poppenkastshows van Knarf en Koo. Deze shows worden zaterdag 2 december om 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur gegeven. Op woensdagmiddag komt de Sint zelf naar de werkplaats. Wil je Sinterklaas een handje geven, hem wat vertellen of vragen? Reserveer dan ook hiervoor gratis tickets zodat de Sint weet dat je komt. Ook deze kaartjes zijn gratis af te halen bij de servicebalie van Albert Heijn. Op is op!

Organisatie

Stichting Kinderfeesten Mill organiseert elk jaar deze Werkplaats van Sint en Piet. Dit in samenwerking met het Ondernemers Collectief Mill en de
medewerking van Mooiland. Deze laatste stelt elk jaar gratis winkelruimte hiervoor beschikbaar.

Meer weten over Stichting Kinderfeesten Mill? Zie www.kinderfeestenmill.nl. Over het Ondernemers Collectief Mill is op www.ocmill.nl meer informatie te vinden. Ook kunt u via hun Facebookpagina's meer informatie krijgen.