string(37) "jumbo-cuijk-indoor-g-toernooi-vv-siol" Jumbo Cuijk indoor G-toernooi v.v. Siol

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Jumbo Cuijk indoor G-toernooi v.v. Siol

zaterdag 20 januari 2018 12:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Sporthal Laco in Cuijk

Jumbo Cuijk indoor G-Toernooi
Sinds 2006 is het ook voor mensen met een beperking (met name jeugd) mogelijk om bij v.v. SIOL op het veld te voetballen. Wekelijks beleven zij veel plezier op het voetbalveld met het G-voetbal. Ieder jaar organiseert de toernooicommissie van v.v. SIOL in januari een G-zaalvoetbaltoernooi. Hier heeft Jumbo Cuijk haar naam aan verleend: het Jumbo Cuijk indoor G-Toernooi.

Hier doen, naast een aantal G-voetbalteams, ook teams mee van bijvoorbeeld zorginstellingen.

Deelname is vrij!!!

Op deze middag spelen zij een aantal gezellige zaalvoetbalwedstrijden. Er zijn alleen maar winnaars! Halverwege de middag wordt het programma prettig onderbroken door onze DJ en mag er gedanst en gefeest worden in de zaal (omgetoverd tot disco).Verder is er een spectaculaire opening, een loterij met leuke prijzen en spannende finale en een prijsuitreiking met (hopelijk ook dit jaar weer) een heel bijzondere gast.

Het volgende (11e) G-zaalvoetbaltoernooi van v.v. SIOL vindt plaats in de sporthal Laco in Cuijk en wel op zaterdag 20 januari 2018. Het toernooi duurt ongeveer van 12:00 uur tot 17:00 uur. Heb je een team dat graag wil deelnemen aan ons G-zaalvoetbaltoernooi, stuur dan een mailtje naar info@siol.nl. Ook als toeschouwer ben je deze dag zeer welkom en zul je absoluut meegenieten met de mooie dag die de spelers beleven.

Om een impressie te krijgen kijk op www.siol.nl

Website:
www.siol.nl

advertentie