string(31) "herdertjesdag-bij-de-wereldboom" Herdertjesdag bij De Wereldboom:

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Herdertjesdag bij De Wereldboom:

zondag 17 december 2017 14:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


‘Laat je lichtje stralen’

Op zondagmiddag 17 december houdt De Wereldboom in Vortum-Mullem haar jaarlijkse Herdertjesdag: een feestelijke adventsmiddag voor jong en oud, dit maal met het motto: ‘Laat je lichtje stralen’. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Natuurlijk zijn de schapen weer van de partij en valt er van alles te beleven.

Lees eerst bij de info-stand het kerstverhaal van Licht… hoe het zich in de winter verstopt in planten, dieren en mensen. Zwerf daarna door het planten- en dieren- en mensenrijk om er leuke dingen te doen en overal wat te verzamelen voor een kerstlichtje, dat je mee naar huis kunt nemen. Je kunt met herder Frank op stap, een kerstlichtje maken, een kerstbal marmeren met nagellak, mooie kerstkoek maken in de ‘plakkerij’, spelen in het Avonturenbos, een kaars rollen van was en op de bokkenwagen van herder Willem. Wil de bok niet lopen? Dan kan papa of mama in ieder geval een leuke foto maken!
In de Schutkooi staat de warme chocolademelk klaar en kun je snuffelen in de kinderboeken, want de kerstvakantie staat voor de deur!​

Voor wie: Voor jong en oud
Waar: Boerderij de Schutkooi, Veerweg 3, 5827 AD Vortum-Mullem
Wanneer: Zondagmiddag 17 december, van 14.00 tot 17.00 uur
Toegang en parkeren gratis, voor sommige activiteiten wordt een kleine onkostenvergoeding gevraagd.
LET OP: geen PIN aanwezig
​www.dewereldboom.nl


Meer informatie:

www.dewereldboom.nl