string(49) "-momentje-oow-workshop-wensen-en-dromen-voor-kids" Momentje OOW: workshop wensen en dromen voor kids!

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Momentje OOW: workshop wensen en dromen voor kids!

donderdag 16 november 2017 14:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In Beers

Tijdens dit Momentje OOW een workshop 'wensen en dromen' voor kids in de leeftijd 6 tot 10 jaar! Veel jongens en meisjes zijn je al voor geweest tijdens een Momentje OOW voor kids, nu heb jij de kans er weer bij te zijn.

Geheel in de decembersfeer is het thema van dit Momentje OOW: WENSEN EN DROMEN! Tijdens een 2 uur durende workshop gaan we spelenderwijs en creatief aan de slag met je eigen wensen en dromen. Met de activiteiten werken we aan het zelfinzicht en zelfvertrouwen. Jij mag zijn wie je bent en krijgt de aandacht die je verdient! Het Momentje OOW is een ontspannen bijeenkomst voor kinderen in de leeftijd 6 tot 10 jaar. Ik verzorg tijdens de workshop een theekransje: mooie sjieke kopjes (ook voor jongens), verse thee/ranja en wat lekkers. Om iedereen de aandacht te geven die hij/zij verdient werk ik in kleine groepjes, wil je zeker zijn van een plaatsje meld je dan aan.

Zaterdag 16 december 2017 - 14.00 tot 16.00 uur.
Kosten: € 17,50 incl. onbeperkt verse Thee (koffie/water), lekkers, materiaal en BTW. Wanneer kinderen zich met 2 personen tegelijk aanmelden ontvangen zij een korting en betalen zij € 15,00 p.p..
€ 75,00 voor een strippenkaart: goed voor 5x een Momentje OOW naar keuze, 1 jaar geldig en gezingebonden (ook je ouders kunnen dus van dezelfde kaart gebruik maken).

Meer informatie/aanmelden: wendy@coachingspraktijkoow.nl of 06-45164605.

Website:
www.coachingspraktijkoow.nl
www.facebook.com