string(22) "loslaten-en-thuiskomen" Loslaten en thuiskomen

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Loslaten en thuiskomen

donderdag 7 december 2017 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


 Velp, Emmausklooster

Avant Spirit houdt in het Emmausklooster in Velp/Grave een lezing met Leo Fijen, bekend van KRO tv, rondom het thema inspirerend leiderschap.

De komende lezing is op donderdag 7 december in het Emmausklooster in Velp/Grave. Leo Fijen (hoofdredacteur KRO/NCRV) spreekt over persoonlijk leiderschap, loslaten en thuiskomen. Een inleiding over zijn laatste boek, dat hij schreef naar aanleiding van een briefwisseling met bisschop De Korte. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Na afloop is er gelegenheid voor een informele ontmoeting in de refter van het klooster. De entree bedraagt 7,50 euro p.p. Aanmelden kan via www.avantspirit.nl.

Bedrijven en organisaties hebben allemaal een doel dat wordt nagestreefd. Leidinggevenden in die organisaties kennen die doelen en moeten de mensen in hun bedrijf enthousiast maken voor dat doel. Hoe doe je dat. Welke hulpmiddelen heb je daarbij. Hoe moet je er zelf in staan om het goede voorbeeld te geven. Vooraanstaande inleiders zullen, elk vanuit hun eigen achtergrond, dit thema nader uitwerken.

Website:
www.avantspirit.nl

advertentie