string(47) "open-dag-en-voorproeverij-bij-de-valkhoeve-mill" Open dag en Voorproeverij bij De Valkhoeve Mill

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Open dag en Voorproeverij bij De Valkhoeve Mill

zondag 12 november 2017 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


De Valkweg 11 te Mill

Aanstaande zondag 12 november organiseert De Valkhoeve in Mill een open dag en voorproeverij van de nieuwe lunchkaart. Tussen 10 en 17 uur bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in het logement, de brasserie en bezoekerscentrum de Kuilen als ook op de biologische boerderij. Allen gelegen aan de Valkweg 11 te Mill.

Aan de rand van het natuurgebied en direct verbonden met het wandel en fietspad rondom de Kuilen staat sinds 2011 De Valkhoeve Mill. Het hele jaar door is dit een plek waar u samen met uw gezin, familie, vrienden, groepen of gezellig met zijn tweeën kunt eten, drinken, overnachten, ontdekken en natuurlijk genieten. Tijdens de open dag laten wij u graag kennismaken met deze prachtige locatie en de vele mogelijkheden. Tevens nodigen wij u van harte uit op de voorproeverij van de nieuwe lunchkaart. Gedurende de dag worden er verschillende kleine hapjes uitgedeeld van de nieuwe lunchkaart als ook van de high tea en buffetmogelijkheden.

Noteer dus zondag 12 november alvast in uw agenda om een kijkje te komen nemen bij de open dag en voorproeverij van De Valkhoeve Mill of kijk op www.devalkhoevemill.nl voor meer informatie.