string(59) "karmel-poezie-willem-jan-otten-ik-kom-uw-lezing-ingedreven-" Karmel: Poëzie Willem Jan Otten Ik kom uw lezing ingedreven

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Karmel: Poëzie Willem Jan Otten Ik kom uw lezing ingedreven

dinsdag 14 november 2017 19:45

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Karmelkring Boxmeer Steenstraat 39, 5831 JA Boxmeer

Willem Jan Otten heeft een veelzijdig oeuvre op zijn naam staan: poëzie, verhalend proza, toneel, kritieken, essays. Maar in al zijn werk staat één ding centraal: ‘het enige wat me nog interesseert: of er een schrijver / schrijfster is die een gelovend personage wil creëren. Niet perse christelijk, maar gelovend. Iemand, om met Graham Green te spreken, die zichzelf afgezet weet tegen een absolute eis. Kleine mensen afgezet tegen een Groot Plan, stervelingen afgezet tegen het lijden’. In 1999 ging hij over tot de katholieke kerk. In die jaren publiceerde hij veel poëzie. Wij lezen een keuze uit de gedichten die hij in die tijd geschreven heeft en gaan met elkaar in gesprek over wat het betekent voor ons leven.

Begeleiding: Hettie Berflo o.carm.
Data: dinsdag 31 oktober en 14 november
Tijd: 19.45 - 21.30 uur

Aanmelden
U kunt zich opgeven door te mailen naar karmelkringboxmeer@karmel.nl, of door u schriftelijk aan te melden bij het secretariaat van de Karmelkring, Steenstraat 39, 5831 JA Boxmeer, 0485-562156. Voor de activiteiten zelf kunt u het beste gebruik maken van de ingang bij Kerkpad 1, tenzij anders aangegeven. Meer informatie en het meest recente aanbod van Karmelkring Boxmeer vindt u op onze website: www.karmelcentra.nl/boxmeer.