string(18) "cultuur-cafe-cuijk" Cultuur Café Cuijk

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Cultuur Café Cuijk

vrijdag 27 oktober 2017 16:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Cafe Tapperij Kansas

Cultuur Café Cuijk over MH17 Monument 

Voor het vijfde jaar op rij organiseert Stichting Cultureel Hart Cuijk telkens in het najaar drie bijeenkomsten over het culturele leven in de gemeente Cuijk. De eerste aflevering van dit seizoen op vrijdag 27 oktober staat in het teken van het MH17 monument, dat dit jaar op 17 juli – exact drie jaar na de ramp – geopend is. Boomkwekerij Ebben uit Cuijk leverde een belangrijke bijdrage aan deze gedenkplaats in Park Vijfhuizen. Medewerker van de boomkwekerij Jasper Haster was in de weken rond de aanleg van het Nationaal Monument vlakbij Schiphol nauw betrokken bij de inrichting van de gedenkplaats. Tijdens het eerste Cultuur Café Cuijk doet hij zijn verhaal.

Naast dit onderwerp komen nog enkele andere culturele zaken aan de orde. Zo laat de Cuijkse kunstkenner Leonard Wamper z’n licht schijnen over het verband tussen creativiteit en ondernemerschap en treden enkele leden van de Toneelvereniging De Ghesellen van Sint Maerten op rond het onderwerp Halloween.
Zoals gebruikelijk vindt het Cultuur Café Cuijk plaats in café Kansas aan de Kerkstraat in Cuijk. De koffie staat op vrijdagmiddag 27 oktober om 16.00 uur klaar en de bijeenkomst duurt tot ongeveer 18.00 uur. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

Meer info
www.cultureelhartcuijk.nl