string(27) "wereldlichtjesdag-afgelast-" Wereldlichtjesdag AFGELAST

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Wereldlichtjesdag AFGELAST

zondag 10 december 2017 18:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


De Schutkooi, Veerweg 3, Vortum-Mullem

Op Wereldlichtjesdag (zondag 10 december) steken mensen over de hele wereld om 19.00 uur kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang geleden het gestorven is. Met het aansteken van de kaarsjes
maken we de wereld letterlijk even wat lichter voor elkaar. Wil jij ook een kaarsje aansteken voor een overleden kind dat je lief is? Je bent van harte welkom. De Wereldboom verzorgt samen met Tonica Muziek op het erf van de Schutkooi een programma met teksten en live muziek rondom het aansteken van de kaarsjes. Voor wie wil is er na afloop de gelegenheid om wat te drinken en/of een eenvoudig engeltje van zachte, pluizige schapenwol te maken.

Inloop is vanaf 18.30 uur, om 18.45 uur zullen we starten. Het Lichtjesprogramma is rond 19.45 uur afgelopen. Daarna kun je, als je dat wilt, wat drinken en een engeltje maken tot uiterlijk 21.00 uur. De toegang is gratis, koffie/thee/enz. (€ 2,00), en voor het maken van een engeltje (€ 1,00) Iedereen die een kaarsje wil aansteken is welkom. Aanmelden kan via www.wereldlichtjesdag-boxmeer.nl/ Op deze website vind je meer informatie en contactgegevens voor vragen.