string(21) "duurzaam-cuijk-dag-10" Duurzaam Cuijk dag 10

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Duurzaam Cuijk dag 10

dinsdag 10 oktober 2017

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Activiteiten dinsdag 10 oktober

Ruiltafel Safina
Cultureel centrum Safina: reguliere openingstijden
Safina gaat tijdens het evenement duurzaam Cuijk Ruimte beschikbaar stellen waar iedereen spullen neer kan zetten. Spullen waarvan het jammer is om ze te gooien, kunnen vaak nog worden hergebruikt. Je maakt er iemand anders blij mee.

Jongeren op Gezond Gewicht

Bakfiets bezoekt verschillende evenementen van Duurzaam Cuijk: Kinderen kunnen in de wijk met de combinatiefunctionarissen sport samen bewegen, want bewegen is voor iedereen gezond.

Open tuin bij Martien Graat
reguliere openingstijden m.u.v. zondagen
Inspiratie opdoen om je leefomgeving duurzamer en gezonder te maken. Er zijn wat gecultiveerde en wat wildere tuinen en men kan vrijblijvend advies krijgen.

Dutch Agri Food Week
Tijdens Dutch Agri Food Week staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd.

Energiecafé i.s.m. het Cuijks Energiecollectief (CEC)
Café in Cuijk: 19:30 – 22:00
In het energiecafé zullen verschillende mogelijkheden op het gebied van duurzame energie voorgelegd worden, zoals zonne-energie (op daken, land en water), windenergie en bodemenergie.

Expertmeeting circulaire economie
Waterschap AA en Maas: middag (besloten)
Wij streven naar een circulaire economie waarin overheden, ondernemers en onderwijs samenwerken en een duurzame keten creëren, grondstoffen hergebruikt worden en geen afval ontstaat. Het doel van deze Expertmeeting is bedrijven/organisaties in het Land van Cuijk bij elkaar brengen om Circulaire Economie in het Land van Cuijk te realiseren.

Actie
Actie bij Jacobs Rijwielhandel: gratis fietslichtcheck en 15% op verlichting. 

Meer informatie:
www.cuijk.nl/duurzaam-cuijk